Vad kan jag använda för att växa mina bröst transpersoner ?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-21
Man transsexuella har många alternativ att FÖRKVINNLIGA sina framträdanden . En av dessa är utveckling av större , fylligare bröst , och många manliga transsexuella föredrar att försöka att ytterligare utveckla sina egna naturtillgångar istället för att söka reda på bröstförstoringar . Här är några alternativ att öka den naturliga bröstvävnaden

hormonterapi

Östrogen hormonell behandling är ett omfattande sätt för manliga transsexuella att utveckla en rad feminina attribut . Förutom att minska storleken på testiklarna, mjukar upp huden , omfördelning av fett och minskad fertilitet och muskelmassa , kommer transsexuella män också typiskt erfarenhet tillväxt bröstvävnad .

När genomgår östrogenbehandling , är det ovanligt att transpersoner män att bli större än B-kupa bröst , och det kommer att ta minst två år av utveckling för att förverkliga sin högsta tillväxtpotential. Hormoner är endast tillgängliga med recept från läkare , och kan vara dyrt, men kostar mindre än bröstimplantat kirurgi .

Till att börja hormonbehandling kan du välja östrogentabletter ska tas oralt , patchar, som absorberar de hormoner via huden , implantat under huden , injektioner , och för transsexuella som genomgått sexuell omplacering , vaginalkräm och stolpiller . Hormoner finns i både naturliga och syntetiska former . Tala med din läkare att avgöra vilka typer av hormoner och metoder vid leverans är rätt för dig.

växtbaserade behandlingar

Även ett brett utbud av växtbaserade kosttillskott marknadsförs utger sig för att stimulera bröstens tillväxt , Mayo Clinic har anfört att det några publicerade vetenskapliga bevis för att dessa tillskott främjar faktiskt bröst tillväxt i transsexuella män eller genetiska honor . Det finns heller inga belägg för att dessa ämnen inte kommer skada din kropp . Tills vidare medicinska studier finns tillgängliga, vara mycket försiktig när man överväger växtbaserade tillskott för att stimulera bröstens tillväxt.

Om du väljer att experimentera med naturläkemedel , finns en mängd olika online och i hälso -mataffärer och övrig detaljhandel kedjor . Var noga med att inte överskrida den rekommenderade doser, och kontakta din läkare innan du påbörjar några växtbaserade kompletterande behandling .

Kirurgi och andra överväganden

Transar som väljer för bröstförstoring operation ( införande av saltvatten eller bröstimplantat av silikon ) kan uppleva svårigheter . Transpersoner hanar ofta har mindre naturlig bröstvävnad än genetiska honor , kan så implantat hamna ser ansträngt och onaturligt . Däremot väljer många transsexuella för stödsystem kirurgi , ofta efter några hormonbehandling för att öka befintliga bröst massa .

en läkare undersöka dina alternativ. Om du väljer bröstimplantat , anser hormonell behandling i förväg så att din läkare kommer att få mer naturliga bröst vävnad att arbeta med .

Previous:nothing Next:olika typer av STD vårtor

Relaterade artiklar


 • preventivmedel teknik
 • aviane biverkningar
 • preventivmetoder och teknik
 • hur man ska behandla foten smärta hos barn
 • dyspareuni behandling
 • humant papillomvirus diagnos
 • statistik om preventivmedel effektivitet
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med protein
 • hur man förbereder hälsosamma mellanmål varje dag för dina barn
 • genitala vårtor diagnos
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com