hem rättsmedel för födelsekontroll

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-10-18
Huskurer har använts sedan urminnes tider för att förhindra graviditeter . Medan många vetenskapliga studier har bekräftat den preventiva egenskaperna hos många örter och liknande som används i århundraden som preventivmedel , rekommenderar de flesta naturläkare inte användandet eftersom de inte är lika tillförlitliga som dagens moderna preventivmedel . Huskurer erbjuder dock ett alternativ för kvinnor . Lite är känt om kort-och långsiktiga säkerhetsproblem eller biverkningar av huskurer diskuteras här

Pennyroyal eller Bomull rotbark och blå Cohosh

Kombinationen av Pennyroyal eller bomull rotbark tillsammans med Blue Cohosh när det tas i form av te infusioner var visat sig vara effektiva i en kollektiv studie utförd på ett New Mexico Clinic . Resultaten av studien publicerades i Rina Nissim från 1996 bok med titeln " Natural Healing i gynekologi . En handbok för kvinnor "

Man tror denna ört blandning arbetar för att lossa slem så att implantation inte lätt kan uppstå . Drick te infusionen dagen innan menstruationen börjar , och fortsätter fram till den tionde dagen efter det börjar . Man tror att framgång är så hög som 60 till 80 procent när insupit under de första sex dagar, men effektiviteten sjunker till så låg som 20 procent mellan den sjätte och tionde dagar .

Förbered te genom att samla in 1 tsk . av varje ört per kopp flytande , och dricka en kopp vardera av de två örter tre gånger dagligen.

C-vitamin

Stora doser av vitamin C , eller 1500 mg två gånger dagligen i tre dagar efter oskyddat samlag , kan tunt livmoderslemhinnan , vilket gör befruktade ägget implantation svårt . Diskutera med C-vitamin i så stora kvantiteter , som vissa studier visar ett samband mellan dess användning och hjärtproblem.

Queen Anne 's Lace /Vilda Morot Seed

Användningen av Queen Anne 's spets eller vilda frön morot som preventivmedel datum tillbaka till åtminstone 5: e eller 4: e århundradet f. Kr. , då det skrevs om av författaren Hippokrates . Även om forskningen på dessa frön har mestadels genomförts i andra länder, Resultaten visar fröna störa implantation av ett befruktat ägg.

Queen Anne 's lace är svårt att hitta i butik , men det finns att köpa online . Tillsätt 1 tsk. nymalen frön till vatten eller juice. Eller tugga fröna torrt , och jaga ner dem med en drink åtta till tolv timmar efter samlag .

Previous:nothing Next:hur man läka psykologiska impotens

Relaterade artiklar


 • Hur stor är chansen att bli gravid efter en vasektomi ?
 • Fakta om p-piller
 • Förfarandet för att ta ett prov för ett Pap-test
 • effekterna av dagen- efter-piller
 • erektil dysfunktion på grund av diabetes
 • vad som påverkar hårdheten på erektion ?
 • hur att mata ditt barn tillräckligt med protein
 • norinyl biverkningar
 • preventivmedel typer
 • effektiviteten i spermiedödande medel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com