naturliga manliga tillbehör metoder

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-31
Många män är inte nöjda med storleken på sin penis . Du ser annonser som lovar att säkert förstora penis . För de flesta män som vill förstora sina penisar , någon behandling som presenterar löften utan biverkningar är värt att försöka , förutom att några av de behandlingar kan vara dyrt och ett slöseri med pengar när de inte fungerar

Du behöver :
Kondomer .

vikt

Bifoga regelbundna vikter i penis med hjälp av tunga snöre eller rep . Låt vikter att hänga i flera timmar om dagen . Teorin med denna metod är att allvar kommer att dra i penis nedåt , vilket gör det större . Denna metod hjälper inte med omkrets frågor på penis , försöker den bara för att göra penis längre . Se till att vikterna inte är alltför tung . Inte binda repet så hårt att du klipper av omsättning .

övningar

Vill penis övningar varje dag för att naturligt öka penisstorlek. Den Kegel motion är förmodligen den enklaste av alla övningar att utföra . Du kan göra denna övning utan att någon vet att du gör det , så det kan göras var som helst . Enkelt pressa de muskler som du använder för att stoppa urinflödet . Håll muskel och upprepa . Detta kommer att bli svårt att göra på första och hittar du bara kan göra runt 20 till 30 reps i taget . Arbeta dig upp till 300 reps på en dag .
Börja längden förlängare övning genom att sitta på kanten av en stol och ta tag i ollonet med en hand . Dra rakt framför dig för att sträcka ut penis ut . Håll i 30 sekunder och upprepa övningen 20 gånger per dag .

Pumpar

Använd en pump för att få mer blod till penis än normalt där . Pumpen används kraftfulla sug att förstora penis . Pumparna gör penis större tillfälligt men de kan också skada vävnad och orsaka penis att blöda på insidan . Detta skapar en risk för blodpropp . Pumpen kan också vara smärtsamt att använda om sug är alltför stor .

Previous:nothing Next:vad är en spiral gjord av ?

Relaterade artiklar


 • Risken med att använda östrogen grädde
 • tecken och symtom på morgonen efter-piller
 • kan jag bli gravid 2 dagar före min tid kommer ?
 • tri - legest fe biverkningar
 • långsiktiga biverkningar av IVF-behandling hos barn
 • amoxicillin och preventivmedel effektivitet
 • kan du få vårtor från HPV-virus ?
 • biverkningar av feromonet produkter
 • program för att förebygga tonårsgraviditeter
 • vardenafil jämfört med sildenafil
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com