effekterna av koffein på tongkat ali

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-07-16
Tongkat Ali är ett örtextrakt som används för behandling av erektil dysfunktion och som ett afrodisiakum . Även om det är mestadels används för att behandla sexuell dysfunktion hos män , kan det också öka sexuell upphetsning hos kvinnor . Den kan också användas som en Jobs behandling och att stimulera tillväxten av muskelmassa . Liksom alla kosttillskott , har tongkat ali risken för biverkningar . Dessa biverkningar är vanligtvis milda , men de kan förvärras av användning av koffein . På grund av detta bör personer som tar tongkat ali begränsa konsumtionen av koffein .

Tongkat Ali

Tongkat Ali är folk namn som Eurycoma longifolia trädet . Ordet Tongkat Ali översätts till " Alis käpp . " Tongkat Ali är ett litet träd som växer i Malaysia , Thailand och Indonesien . Traditionellt har rötter tongkat ali används för att behandla malaria , högt blodtryck , sexuell dysfunktion och feber .

Aphrodisiac

glykoproteiner i tongkat ali rot stimulera produktionen av testosteron i kroppen . Den ökade flödet av testosteron kan hjälpa vid behandling av sexuell dysfunktion genom att hjälpa att upprätthålla längre erektioner hos män . Det kan också hjälpa till att stimulera lust hos kvinnor .

Fertilitet

Den ökade testosteron främjas av tongkat ali kan stöd manlig fertilitet genom att öka spermiekoncentration och spermier rörlighet takt, vilket resulterar i en ökad spermieantalet . Ju friskare en mans spermieantal , desto bättre hans fruktsamheten blir .

biverkningar

Tongkat ali ökar nivåerna av adenosintrifosfat , en kemikalie som produceras i kroppen för att kontrollera energi. Den ökade adenosintrifosfat nivåer kan orsaka rastlöshet , sömnlöshet och sömnapné när tongkat ali tas i höga doser . Den ökade testosteron kan orsaka ömhet i brösten , acne , fet hud , håravfall och huvudvärk . Biverkningar avtar om du slutar att ta tongkat ali .

Koffein

Eftersom koffein är ett njutningsmedel , kan det förvärra ökade nivåer av adenosintrifosfat produceras av tongkat ali . Detta kan ytterligare förvärra eventuella känslor av rastlöshet eller sömnbesvär orsakas när tar ämnet . På grund av detta bör du undvika eller begränsa produkter som innehåller koffein om du tar tongkat ali.

Previous:nothing Next:effektiva sättet att ta Plan B

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa genombrottsblödning på födelse- piller
 • penis implantat information
 • hur man ska förstå låg libido
 • hur man gör en stark tand damm
 • Kegel motion riktlinjer för män
 • hur man skapar en tidig period p-piller
 • Goat Weed använder
 • dagen- efter-piller faror
 • hur avtar preventivmedel
 • hur man eliminerar sperma lukt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com