hur cykel doser av bioidentical hormoner

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-11
Fråga postmenopausala kvinnor för att nämna toppen medicinska före talet och " HRT " sannolikt kommer att leda listan . Hormonbehandling är en god nyhet /dåliga nyheter ämne . Ta östrogen, progesteron eller båda för en kort tid att rida klimakteriet svängningar och du bör vara säker . Bo på hormoner för lång tid och du riskerar cancer . Det är därför införandet av bioidentical hormoner --- växtbaserad snarare än derivat av häst urin och andra källor-som nyheter . Inte alla håller bioidenticals är säkra , men din bästa chans att få fördelar kommer när du följer religiöst att din cykling schema .

Du behöver :
Computer
. Tillgång till Internet.
Bioidentical formuleringarna .


1 .
Forskning bioidentical hormoner så att du vet vad du och din kropp kan förvänta sig. Läsa böcker , surfa på Internet och kontakta respekterade myndigheter , till exempel de nordamerikanska Menopause Society and Alternative Medical Network , att begära material som beskriver dina alternativ i förväg , omedelbart efter eller under den tid som din kropp har upphört att producera naturliga hormoner på sin egen .
2 .
undfly dyra saliv tester bjudet av vissa läkare att se hur låg din hormon granulocyter har fallit eftersom det finns en växande mängd bevis för att sådana tester är onödiga . Fråga din läkare om de olika leveranssystem tillgängliga för dig när du börjar cykla din bioidentical hormoner , inklusive krämer , depotplåster , geler och vaginala ringar --- alla som är mindre potent än bioidentical orala läkemedel .
3.
fatta ett välgrundat beslut om vilka typer av bioidentical hormoner du föredrar : progesteron enbart östrogen eller både och föreningar i kombination på ett samordnat månatliga cykel som godkänts av din läkare . Försäkra dig om att produkten (erna) du väljer är Food and Drug Administration reglerad , eftersom det finns många formler på marknaden och inte alla av dem har FDA-godkännande.
4 .
Vrid till erkända experter på området för bioidentical hormonbehandling som Dr John R. Lee, som har skrivit ett bibliotek med böcker i ämnet . Följ Lees oftast rekommenderas bioidentical progesteron regim : gå igenom två veckor i månaden , stoppa dagen innan din nästa mens att börja om du fortfarande menstruerar .
5 .
Ta bioidentical hormoner i 24 till 26 dagar per månad om du har slutat med perioder , men om värmevallningar och andra symtom kvarstår , tar bara tre dagars paus innan du börja cykla bio-progesteron på den fjärde dagen . Återuppta en 24 till 26 dagars cykel av din bioidentical hormon (s ) var tre till fyra månader för att se om du är redo att skära ned till de rekommenderade 5-7 dagars paus innan du startar en ny cykel .
6 .
Var medveten om doseringsscheman om du samordna ett bioidentical östrogen komplettera med en bioidentical progesteron , eftersom det finns många sätt båda eller någon av dessa HRT behandlingar kan bytas-ännu ett skäl du vill använda due diligence för att gräva varje bit av uppgifter om detta ämne i samråd med din läkare så du är säker på om ditt beslut att prova bioidenticals .


Previous:nothing Next:vad är den tidigaste tidpunkt efter din period du kan bli gravid ?

Relaterade artiklar


 • rensar äggledarna
 • tekniker för att hjälpa till med impotens
 • genitala vårtor komplikationer
 • define Kama Sutra
 • hur man kan stoppa din menstruation
 • positiva testresultat för hög risk HPV
 • hjälpmedel tidiga tecken
 • hur kan herpes sändas ?
 • hur man undviker graviditet då om preventivmedel
 • vad är skillnaden mellan genitala vårtor & knölar ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com