tecken på prostatacancer problem

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-08-23
Prostatan är en körtel ungefär lika stor som en kastanj som omger en mans urinrör , eftersom det sträcker sig från blåsan. Dess uppgift är att lägga till vätska för sperman. Prostata problem varierar från prostatis , en irritation eller inflammation i prostatan , till prostataförstoring eller ens prostatacancer . Det är viktigt för män att kunna känna igen tecken på prostata besvär och få dem kontrolleras av en fackman . Efter 50 års ålder är män uppmuntras att få en årlig fysisk undersökning från sin läkare .

Urinering ändringar

Förändringar i ditt urinering vanor är en av de första tecknen på problem med din prostata . Det amerikanska Department of Health och Human Services-listor täta urinträngningar , sveda vid urinering, blod i urinen , eller det starka behov av att urinera utan att kunna helt släppa urin som möjligt tecken på inflammation eller irritation i prostata . Också en förteckning över täta urinträngningar, svag urinstråle , mindre mängder urin release , läckande urin och blod i urinen som möjligt indikatorer på prostataförstoring . När prostatan blir inflammerad , irriterad eller förstoras , kan det sätta ökat tryck på urinröret.

utlösning

utlösning mindre mängder av sperma än du normalt gör skulle kunna vara ett möjligt tecken på prostata problem . Ett annat tecken kan vara en brännande känsla under utlösning som sperman passerar genom området i urinröret som är irriterad eller under tryck . Eftersom prostata är ansvarig för att lägga till vätska på sperma , är det naturligt att det skulle påverka din normala sexuella funktion om det finns några oegentligheter .

Smärta

Det amerikanska Department of Health and Human Services konstaterar att prostasis kan orsaka lägre rygg-eller magsmärtor , även om smärtan inte kan förekomma i samtliga fall . Memorial Hospital tyder också på att övre delen av låret eller smärta i bäckenet som inte var där innan en annan varningssignal . Dessa symtom kan vara ett resultat av påtryckningar och irritation i området , eller kan tyda något annat . Kontakta din vårdgivare om du upplever oförklarlig smärta i dessa områden .

Action

Om du upplever något av dessa symtom , bör du kontakta din läkare snart . Dessutom är den årliga prostata tentor rekommenderas för alla män över 45 år .

Previous:nothing Next:implantation symtom med tvillingar

Relaterade artiklar


 • är levitra säkert med medicinska problem ?
 • Hur är spermierna kan ta sig till ägget ?
 • Hur du tar ett Clearblue graviditetstest
 • Vad händer när män använda bröst medel ?
 • hur man ska behandla och förebygga svampinfektioner
 • När ska man börja orto Tri- cyclen lo
 • Hur länge ska kvinnor fortsätter att ha cellprov ?
 • hydroxyprogesterone biverkningar
 • tantra massage tekniker
 • allergiska reaktioner mot p-piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com