astma med feber hos barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-24
Enligt Barn astma i Amerika, ungefär 1 av 10 barn i USA har astma. Eftersom Centers for Disease Control säga att över 3. 600 människor dör i astma i USA varje år, som förälder, du vet att det är viktigt att arbeta med din barnläkare för att kontrollera ditt barns astma. Och om ditt barn utvecklar en feber runt tiden för hennes astmaanfall, kan du känna förståeligt förskräckt. Här är vad du bör veta

Vad astma är

Astma är en kronisk lunginflammation som orsakar Airways att svälla och smal. . Det kan göra att andas svårt, eller i svårare fall omöjligt.

Vad astma är inte

Astma är inte säsong och astma själv inte orsakar feber. Recept som används för att kontrollera astma också inte orsakar feber.

Feber med astma

Medan läkarna vet astma inte orsakar feber, finns det sjukdomar som kan orsaka feber och även leda till astmaanfall. Även om det kan tyckas feber är ett symptom på astma, får feber och astmaattacker orsakas av en annan orsak.

Allergier och astma

Hay Fever är ofta misstas för astma i lekmän. Det påverkar cirka 40 procent av barn och kan orsakas av valfritt antal allergener (inte bara hö eller gräs). Det slår ofta människor i våras, men allergiska reaktioner kan också inträffa när som helst på året, beroende på vad ditt barn är allergiskt mot. Bland dem som har allergier och astma, kan allergener hetsa luftvägarna, vilket leder till väsande och astmaanfall, och ja, ibland även feber.

Enligt Mayo Clinic, är allergi-astma den vanligaste astma i U. S.

Om ditt barn ofta lider av både svåra allergier och astma, är det en bra idé att söka allergi behandling, som normalt omfattar immunterapi (där allergener finns i skott form till ditt barn, att långsamt bygga upp hennes immunförsvar).

Astma och Infektion

Enligt Elizabeth D. Allen, docent klinisk pediatrik vid Ohio State University "eftersom astma flare ups utlöses ofta av infektioner (vanligtvis virusinfektioner), vänder de sig ofta upp hand i hand med en feber. "Med andra ord kan virus förvärra astma, vilket orsakar både astma attacker och feber.

Det är därför, om ditt barn har feber med sin astma, bör du alltid konsultera en barnläkare. Om infektionen är allvarligt nog, kommer din läkare att förskriva antibiotika När viruset är borta, ditt barns astma -. och temperatur-bör återgå till det normala.

Previous:nothing Next:tills vilken ålder ska jag sterilisera vatten för flaskor?

Relaterade artiklar


 • barn feber utan symtom
 • hemlagad get bröstmjölksersättning baby
 • Fakta om föräldrarnas samtycke för aborter
 • tvingade klimakteriet
 • hur du ger ditt barn Pedialyte, kreativt
 • barn knäproblem
 • näringstillskott för Parkinsons
 • uttjänta processen
 • risk att bli en äggdonator
 • hur man behandlar en vagel på ögonlocket
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com