hur man kan planera en begravning när någon närstående dör

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-28
När någon du känner dör, det är en svår sak att gå igenom. Det kan vara svårt att tänka på vissa saker du behöver göra för begravningen med alla de sörjande från din förlust. Denna artikel kommer att berätta hur man kan planera en begravning när någon närstående dör
1.
veta om personen som gick bort hade en viss typ begravning eller begravning begäran. Veta om de är organdonatorer. Det är viktigt att ge dessa sista önskningar till den person som gått bort.
2.
Om personen dog hemma, kontakta sin läkare eller hospice sjuksköterska omedelbart. De måste bekräfta döden tillsammans med tidpunkten för dödsfallet. Om personen dör på sjukhus, kommer personalen ta hand om detta.
3.
Ring familjemedlem och vänner till den person som gått bort att låta dem veta. Nyheten kommer troligen spridas mycket snabbt på egen hand. Begära att vänner och familj kontakta någon annan i familjen som kan vilja veta.
4.
Kontakta begravning hemma. Om begravningen inte har gjorts, måste du göra dem. Ring snart så att begravningsentreprenör kan börja göra förberedelser. Du måste välja en begravning datum, en kista och en gravsten, (eller ordna en kremering), transport till och från begravningen, och du kommer att behöva skriva en dödsruna meddelande.
5.
Låt korrekt präster eller religiösa ledare veta så snart som möjligt av döden, så att de kan hjälpa till med begravningar eller förbereda ett lovtal. Om personen som gått bort är inte religiös, titta på deras vilja för någon begravning förfrågningar.
6.
Begravning hemma kommer att kontakta tidningen för en dödsruna, men du, en vän, eller familjemedlem kommer att behöva skriva det
7.
Se till att få en dödsattest från begravningsentreprenör. Få någon notarized kopior du behöver.
8.
Underrätta några kontakter till den avlidne att låta dem veta inklusive eventuella affärskontakter, chef, kreditkortsföretag, banker, eller hyresvärd. Dessutom, för att kontakta Social trygghet få en check död fördel för arvingarna till den avlidne.
9.
Förberedelseprocessen för en offentlig visning om du vill. Du kanske vill göra förberedelser för ett Shiva eller vakna beroende på din religiösa sedvänjor.
10.
Ge dig själv tid och utrymme att sörja under denna påfrestande period. Fråga vänner och familj för att hjälpa dig med begravningen.


Previous:nothing Next:hur du får ditt barn att dricka mer vatten

Relaterade artiklar


 • hur att få arbete på 37 veckor
 • utsöndringsorganen system fakta
 • Medicaid senior kompetens
 • diastas recti komplikationer
 • risker för vård i hemmet för äldre
 • hur man betalar ingenting på balans överföringar
 • kan du ha din tid och samtidigt vara gravid?
 • hur man dödar löss utan att göra ett köp
 • hur man ska hantera och behandla premenstruella syndrom (PMS) gratis nedladdning e bok
 • tecken på astma hos nyfödda
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com