hur man kan sluta röka med hjälp av meditation

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-13
Du vet rökning är skadligt för hälsan, men du fortsätter att röka. Det enda som faktiskt hindrar dig från att bryta sig loss din rökning missbruk är dock ditt sinne. Meditation kan hjälpa till att stärka din beslutsamhet att sluta röka. Det kan också hjälpa genom att ge dig att övervinna rastlöshet, ångest och agitation uppstår när du försöker sluta
1.
Lägg dig ner. Börja din meditation genom att andas djupt genom magen. Känn din mage sakta stiga och sjunka med respektive inandning och utandning. När du börjar känna dig mer avslappnad, föreställer dig själv utan din rökning missbruk. Tänk dig själv känslan helt gratis. Se dig själv leva ett aktivt och hälsosam livsstil.
2.
Fokusera mer på din andning. När du andas in, tänk starkt vitt ljus som kommer in i din kropp. Känn det klart dina lungor av all negativitet. Visualisera din rökning missbruk som ett mörkt, tjockt moln fylld med lidande och skuld. När du andas ut, föreställ dig detta moln som lämnar din kropp och försvinna helt.
3.
Upprepa steg två i minst 15 minuter.
4.

Tänk dig att din rökning missbruk som en kedja som binder dig så hårt att du inte kan flytta. Visualisera hur det har hindrat dig från att leva det liv du verkligen vill. Känner smärta ditt missbruk har orsakat dig. Börja med att begrunda varför du började röka som du fortsätter att visualisera ditt missbruk som en kedja.
5.
När du andas in, bild en enorm hammare över en av länkarna i kedjan. När du andas ut, visualisera splittras kedjan länken helt med hammaren.
6.
Upprepa steg sex i minst L5 minuter, eller längre om du vill. Känn dig själv bli friare från kedjor av ditt missbruk med varje utandningen.

Tips och varningar


 • När suget att röka uppstå i ditt sinne, helt enkelt ställa dessa uppmanar till rök åt sidan. Bli inte ansluten till din rökning sug. De är bara tankar. Dina tankar och begär är inte du. Försök att inte identifiera dig med ditt missbruk. Det finns en mycket känslomässig oro och stress i samband med handlingen att sluta röka. När du väljer att sluta, känner du ofta stor press för att fullfölja, vilket skapar en stark rädsla för misslyckande. Den oro kan göra dig ta till röka igen för att klara. När du mediterar, vara medveten om dessa känslor när de yta utan att reagera på dem. Välkommen känslorna som ett sätt att få insikt i din beroendeframkallande beteende. På så sätt kommer du stoppar ångest och stress från att ha så mycket makt över dig.


 • Previous:nothing Next:naturligt alternativ för Lupron

  Relaterade artiklar


 • Hur får man en elrullstol
 • hur man kan förhindra graviditet diarré
 • osteopeni hos barn
 • lever med Méniu00E8res sjukdom
 • placenta previa vs abruptio
 • steg i tillämpningen komprimering bandage
 • Hur du ser att din syrehalten är låg?
 • define hjärtfrekvens
 • hur man inte ge upp om amning
 • combantrin biverkningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com