navelsträngsblod registret vs viacord

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-16
Två stora företag, Viacord och navelsträngsblod registret, specialiserade på att förvärva navelsträngsblod från ett nyfött barn. Deras huvudsakliga mål är att få blod från navelsträngen, forskning dess kvaliteter och vända dess regenerativa egenskaper i helande för människors sjukdomar. Alla har sina individuella styrkor, men deras är egenskaper som båda bolagen delar

Vad är navelsträngsblod?

navelsträngsblod är blodet som kommer från navelsträngen av en baby som just har fötts. Skaffa navelsträngsblod är inte skadligt för barnet. Navelsträngsblod innehåller en form av stamceller som inte är specialiserade eller inte har "programmerade" att fungera något särskilt sätt. Till exempel är blodkroppar bara tänkt att göra jobbet för att vara blod och transporterar syre. Magen celler kan inte bli blåsa celler-de utgör bara magen. Urinblåsan celler kan fungera endast som blåsan celler. Stamceller är mycket nya celler som kommer att bli celler av organet eller system de gå. De har regenerativa egenskaper som är önskvärda för behandling av många genetiska sjukdomar.

hematopoetiska cellerna

navelsträngsblod innehåller också hematopoetiska celler, som har samma funktion som stamceller eftersom de är nya celler. Samtidigt är de mer specialiserade än stamceller eftersom de predesignated att bli blodkroppar. Vilken typ av blodceller de blir avgörs av vilken typ av blodceller de är anslutna till.

Navelsträngsblod kansli

navelsträngsblod registret är ett företag som ägnar sig bevara, utforska och utnyttja av navelsträngsblod för regenerativ läkemedel. Detta företag har tekniker cell expansion och sätten att hålla cellerna vid liv under en längre tid genom ett program som kallas Cell Advantage. Navelsträngsblod kansli är specialiserat på behandling av hjärnskador, cancer, hjärtsjukdomar och hornhinnan förnyelse.

Viacord

Viacord fokuserar på att behandla hypoxi och cerebral pares. Det erbjuder fosterscreening och nyfödda testning, som skiljer den från navelsträngsblod kansli. Programmet fokuserar också på cellterapi, terapeutisk utveckling och transplantationer cell (som i benmärgen).

Delad Meriter

Båda företagen är specialiserade på skörd navelsträngsblod från navelsträngen. De utför också forskning om de positiva effekterna av navelsträngsblod för behandling av sjukdomar. De inte bara använda navelsträngsblod för andra människor, men de även använda barnets egna stamceller för barnet, om barnet föds med ett visst villkor. Båda företagen har behandlat många cancerformer, metabola sjukdomar, sjukdomar ben märg, blodstörningar och immunbrist. De båda har egen medicinsk forskargrupp, och de undersöker läkare som använder deras tjänster för att behandla patienter "villkor. De följer upp framgångarna och missförhållanden som uppstod med behandling med stamceller. Fler framgångar än misslyckanden har lett till att använda navelsträngsblod

Jämförbara Styrkor

Varje företag har en produkt eller tjänst som den andra inte erbjuder . De skiljer sig i olika typer av behandlingar. Navelsträngsblod kansli verkar ha ett större bibliotek av celler navelsträngsblod, medan Viacord erbjuder fler tjänster för att behandla andra frågor med bankas navelsträngsblod.

Previous:nothing Next:Skillnaden mellan manliga och kvinnliga urinblåsan

Relaterade artiklar


 • kardinalen symptomen på Integumentary systemet
 • Vilka är farorna med Mirena spiral?
 • multivitaminer för tonåringar
 • stamceller behandling för lupus
 • Adipex viktminskning drog
 • hur man kan sluta röka med Pfizers
 • eksem lättnad för småbarn
 • Hur man använder en fyra-stop lavemang väska
 • hur man diagnostisera mitt barn med ADHD
 • biverkningar av steroider för kvinnor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com