hur man håller varmt och mjukt under vintrarna

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-10-24
Vintrarna är här! Och alla måste hålla sig varm och ta av den torra kliande hud lite. När de tas om hand, då bara en kan njuta av dem verkligen. Ingen glädje kan jämföras med en varm känsla kura ihop sig i en kall vinter

Du behöver:.
Handskar
. Lager av kläder.
Öronvärmare.
Termik.
Varmt vatten flaska.
Varmt vatten.
Badsalt /Enkel salt.
Badkar olja (lavendel, mandel och så vidare).
Hat.
Ljuddämpare.
Te.
Ingefära och kryddnejlikor.
Konjak, rom,.
Hot Chocholate.


1.
Kontrollera din garderob för alla grundläggande kläder poster, som nämns i listan ovan. Om du saknar något sedan köpa den nödvändiga objekt och investera i bra kvalitet poster. Om du har en betrodd varumärke då också tittar på nätet efter några bra erbjudanden eller försöker besöka en outlet. Ibland under fag slutet av somrarna, det finns bra försäljning och inte heller någon skada köpa i förväg.
2.
När du har alla objektet monteras. Håll dem på den plats (Dresser, nära klädhängare) så att din kom ihåg att bära dem. Om du bär en väska än att alltid hålla dem där. Annars mest personer att sluta med en handske och förlorade halsduk.

Innan gå ut i ett hem, kolla utomhustemperaturen och därför skikt dig själv med långärmad bomullströja eller mjuk termik. Också under dina jeans /byxor eller kjolar du kan bära tights /termiken.

Om du hår är våt, torka dem med en torktumlare innan du går ut, för att undvika att bli förkyld.

Förbereda en kopp te med lite färsk ingefära och honung är också en stor.

Om du har en rädsla för en förkylning på grund av exponering. Försök sedan med en kopp varm mjölk med honung och 1 /2 tsk gurkmeja pulver. Det är naturligt förebyggande åtgärd och naturligtvis på grund av lugnande och antiseptiska egenskaper, skyddar dig.

Föreslår jag även att om du går till jobbet tidigt på morgonen. Då är det bättre att ta ett bad kvällen innan du somnar. Många gånger folk lämna det hus i hast på morgonen strax efter badet (blött hår) utan att försiktighetsåtgärder vidtogs och det är då det risk att smittas av influensa ökar.

Badet regim kan börja med en liten kropp meddelande för att aktivera blodcirkulationen. Samtidigt slår duschen på så att varmt vatten går igång och med ångan värmer upp badet area. When du har mer tid att fylla upp badkaret med varmt vatten och tillsätt några droppar arom oljor av val och även få salt tsk tätning /regelbunden salt. Ligg ner och koppla av. Använd fuktrik bad produkter. Efter badet när du har handdukstorkat dig. Ta lite olja massage (utbud av produkter tillgängliga på marknaden) och låt den absorbera över hela kroppen. Som häller är öppna, så fukten absorberas snabbt och det stannar hela dagen . . . den mjukhet och arom!
3.
Vid tillfällen att dricka konjak eller rom med varmt vatten + Kryddnejlika kan även avnjutas att värma själv. Om du inte dricker naturligtvis ingenting jämför en varm choklad.

Det är också viktigt att hålla sig hydratiserad med att ha vatten med jämna mellanrum. Under vintrar vi känner inte törst och glömmer att dricka tillräcklig mängd vatten.

Diet kan innebära soppor och grönsaker. Småäta på nötter och esp. Mandel är mycket frisk under vintrarna.

Motion är en nyckel. Vintrarna kan göra oss slöa, som vi tenderar att äta så men glömmer att bränna den. På grund av kallt väder, är regelbunden regim störas så det finns inte många alternativ för utomhusaktiviteter. Men när det finns en vilja finns det en väg. Träning och svettning det är ur bra för det allmänna välbefinnandet. Så kliver ut jobb, gå på gym, gå pilates, yoga eller dans klass. Sikta eller minst 3 gånger i veckan.

Och naturligtvis roligt att äta glass eller Gellato i vintrar är alla tillsammans annorlunda. Så glöm inte att njuta av det

tips och varningar


 • gör de flesta av vintrar. Hålla sig varm, frisk och mjuk


 • Previous:nothing Next:hur man säkert ta lexapro och må bättre

  Relaterade artiklar


 • Vilka är de bakomliggande orsakerna till dåliga spermier morfologi?
 • kollaborativt lärande för barn med epilepsi
 • över disk botemedel mot skabb
 • etiskt beslutsfattande för hospicevård
 • 10 hälso-frågor
 • effekten av rädsla på hjärtfrekvensen
 • viktiga funktioner i skelettet
 • Hur det mänskliga ögat uppfattar färg?
 • Definitionen av en hjärt cykel
 • tecken på bröst infektion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com