naturliga sätt för bröstförstoring

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-08-06
I den amerikanska kulturen, är stora bröst förknippas med kvinnlighet, sexualitet och fertilitet. Många kvinnor tror att de kan förbättra sin allmänna skönhet genom att öka storleken och formen på sina bröst. Även kosmetisk kirurgi är den enda metod som trovärdigt, att permanent ändra bröst, kan det naturliga metoder ökar också mängden bröstvävnad. Dessa metoder, som omfattar livsstilsförändringar och naturliga örter, är billiga och associerade med få biverkningar

Viktökning

Viktökningen kan tillförlitligt öka bröst, särskilt i små-inramade och underviktiga kvinnor. Eftersom bröstvävnaden består främst av fettceller, kvinnor med liten kroppsfett kan ha små bröst. Såvida inte en kvinna är överviktig eller riskerar att bli överviktiga, kan hon öka säkert sitt bröst genom att öka hennes kaloriintag.

Graviditet och amning är också associerade med en ökning av bröst, vilket berodde både viktökning och hormonella faktorer. Ammande mödrar kan njuta fylligare bröst under hela amningen. Tyvärr är förändringen vanligtvis obeständiga: bröst normalt återvänder till sin före graviditeten storlek efter avvänjning

Bockhornsklöver

Örten bockhornsklöver är en populär del av växtbaserade bröst-förstärkning piller. . Även om det inte har studerats i stor utsträckning för användning i bröstförstoring, har den använts i hundratals år som en galactologue (en ört som används för att öka produktionen bröstmjölk). På grund av det stimulerar aktiviteten av bröstvävnad, kan den användas för att öka storleken på brösten oavsett om inte kvinnan är omvårdnad.

I allmänhet är bockhornsklöver förknippas med få biverkningar, risker eller droger interaktioner. Bockhornsklöver naturliga doft kan skapa en lönn-liknande kroppslukt, några kvinnor finner detta trevliga medan andra tycker det är genant. I mycket stora doser kan bockhornsklöver påverka hormonerna starkt nog att orsaka amning eller tidig menstruation. Andra galactologues, inklusive Kardbenedikt och öljäst, kan också vara användbara.

Opålitliga Metoder

Vissa företag främja naturliga metoder bröstförstoring som är ineffektiva. Eftersom bröst är gjorda av fett, inte muskler, bröst övningar gör ingenting för att öka storleken på brösten-men kan de göra brösten fastare. Det finns inga belägg för att någon motion kan öka volymen av bröstvävnad.

Dessutom är många tillverkare reklam bröst-utvidgningen piller gjort med örter som saknar tidigare användning som galactologues, och andra misslyckas att garantera styrka eller styrka av de örter som används i deras formler. Se upp för någon produkt som lovar att permanent ändra storleken på brösten, bara viktuppgång kan åstadkomma denna effekt.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:mentala utvecklingen av ett spädbarn i sin första 3 år

Relaterade artiklar


 • hur du gör din resa till apoteket en snabb en
 • efter graviditeten bröst tillväxt
 • om att vara perimenopausal
 • effekterna av för mycket östrogen hos kvinnor
 • tecken och symtom på UVI hos kvinnor
 • njursten tips
 • sojamjölk för klimakteriet
 • normal baby vikt vid födseln
 • yoga lärdomar för barn
 • fosterutveckling på vecka 22
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com