homeopatiska behandlingar

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-13
Homeopatiska behandlingar som innebär förvaltning av homeopatiska läkemedel i ett försök att behandla symtom på en sjukdom genom att skapa villkor som är till sin natur liknar sjukdomen. Homeopati fungerar enligt principen lika botas med lika, tanken att lika botar lika. Bruket att homeopatiska behandlingar har väl etablerat i Europa i mer än två århundraden och vunnit popularitet i USA under 19th century

Identification

Konceptet bakom homeopatisk behandling, där man försöker stimulera kroppens immunförsvar genom att administrera små mängder av ämnen som är kända för att producera symtom liknande sjukdomar eller tillstånd, är inte ovanligt skiljer sig från accepterade terapeutiska vaccinationer såsom vaccin mot smittkoppor eller influensa vaccinet. Skillnaden ligger främst i homeopati försök att simulera symptomen genom att ge patienten mycket utspädda mängder av läkemedel som inte är relaterade till sjukdomen.

Funktioner

Homeopati spårar sin historia tillbaka till Hippokrates, men det moderna principer för homeopatisk behandling har utvecklats och grundades i slutet av 1700-talet av den tyske läkaren Samuel Hahnemann kristna. De två främsta drivkrafterna bakom homeopatisk behandling är principen om lika botas med lika (lika botar lika), och principen om utspädning (lagen om minsta dos).

Storlek

I 2007 års nationella hälsoenkäten slutsatsen att nästan 5 miljoner Amerikanerna hade använt homeopatisk behandling under föregående år. Behandlingen används för en rad olika tillstånd och sjukdomar såsom huvudvärk, depression, infektioner, andning villkor och allmänna hälsa och välbefinnande oro.

Förordning

Trots den amerikanska myndigheten Food and Drug Administration inte reglerar rättsliga normer för renhet , styrka eller förpackning av homeopatiska läkemedel, har byrån rättslig tillsyn av homeopatiska läkemedel på samma sätt som den övervakar över disk läkemedel. Etiketter på homeopatiska läkemedel är skyldiga att innehålla en förteckning av ingredienserna, säkerhetsinstruktioner och villkoret för vilka de är avsedda.

Överväganden

Eftersom homeopatiska behandlingar lita på lagen i lägsta dos och är mycket individuellt till varje patient, är det extremt svårt att replikera resultat i en kontrollerad studie. Det finns därför, lite medicinsk forskning tillgänglig för att styrka påståenden om effekten av homeopatisk behandling.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:viktminskning vid vård

Relaterade artiklar


 • hyperaktivitet behandlingar
 • tecken på en formel allergi hos spädbarn
 • hur man ska behandla ländryggssmärta
 • kontaktlinser för-& nackdelar
 • skelettsystemet information
 • malignt lymfom hos hund
 • vad som orsakar en svampinfektion hos spädbarn pojke?
 • hepatit C hos barn
 • hur man kan minska risken för cancer
 • olika typer av allergi mediciner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com