viktminskning vid vård

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-13
De flesta kvinnor förlora hälften av den vikt de vunnits under graviditeten under de första sex veckorna efter förlossningen, men många kvinnor är ivriga att komma tillbaka till sin före graviditeten organ så snart som möjligt. Amning moms kan ha till bränsle upp på flera dagliga näringsämnen, men deras kroppar har en naturlig viktminskning fördel

Fakta

De flesta kvinnor får mellan 25 och 30 kg. under graviditeten, varav mycket är utgjuten under förlossningen av barnet. Ungefär 10 kg. av graviditeten viktökning är fett som lagras specifikt för amning. Om du väljer att sjuksköterska ditt barn, kommer dessa pounds successivt --- och naturligtvis --- minska när barnet blir äldre. Om du väljer att inte amma, måste du hitta ett annat sätt att kasta dem pounds.

Överväganden

Din kropp behöver tid att återhämta sig från graviditet och förlossning. De flesta kvinnor som inte är Heidi Klum inte bör planera för att delta i en Victoria's Secret modevisning bara några veckor efter förlossningen. Även om du är sugen på att hoppa in i en viktminskning plan, vänta minst sex veckor innan om du inte ammar och minst två månader om du är. Amning mammor måste vänta lite längre eftersom de behöver energi och näringsämnen för att bibehålla sin mjölkproduktion.

Diet

Förenta staternas Department of Agriculture rekommenderar att ammande mammor skära kalorier genom att minska sitt intag av livsmedel med extra socker och fetter av ca 500 kalorier per dag, hålla deras dagliga intaget åtminstone på 1200 kalorier och upp till 2. 200 kalorier, beroende på hur mycket de väger och hur mycket energi de behöver.

Satsa på låg fetthalt, hög fiber livsmedel, med betoning på frukt, grönsaker och fullkornsprodukter. Det är också viktigt att dricka åtta eller nio glas vatten varje dag. Bo hydratiserade hjälper till med mjölkproduktion, och det förhindrar också din kropp att behålla vattnet.

Motion

Motion är en viktig del av ekvationen för amning viktminskning plan. Regelbunden motion --- även om det är något så enkelt som att gå en barnvagn promenad grupp för nya mammor --- hjälper inte bara bränna kalorier, bidrar den också tonen och dra åt delar av kroppen som kan ha mjuknat och förlorat definition under graviditeten.

Missuppfattningar

Många kvinnor tror att ammar du håller baby vikt längre, men det motsatta är faktiskt sant. Om du kan ha tålamod för de första två månaderna, medan kroppen anpassar sig till amning, många ammande mammor tycker att vikten lossnar utan större ansträngning alls.

Många kvinnor också gör misstaget att jämföra sina preliminära -baby och post-bebis organ. Du kan väga exakt samma som du gjorde innan graviditeten och inte ser likadana ut eller passar i samma byxor storlek. Att ha ett barn kan i grunden förändra hur din kropp ser ut, och medan det kan vara en svår omställning för en del kvinnor, betyder det inte att du kan inte ha en kropp som du är stolt över.

Previous:hur man förebygger sexuellt överförbara sjukdomar Next:fertilitet läkemedel som orsakar flera födslar

Relaterade artiklar


 • icke-kirurgisk behandling gynekomasti
 • vad är neuropati?
 • naturliga sätt för bröstförstoring
 • hur man kan få gratis kontaktlinser
 • hur man hittar en utvecklande barnläkare
 • Hur blir jag en sjukvårdare?
 • polycystiskt ovariesyndrom dieter
 • olika ögon kontakter
 • stroke varningsskyltar
 • normal vuxen andningsfrekvens
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com