hur man kan minska barns förkylningar och influensa med en ingrediens

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-12-24
"Probiotika" har blivit riktigt modeord nyligen. Varje produkt som innehåller något stam av acidophilus ser att kalla det, som yoghurt och Kombucha te. Vad är probiotika och varför är de olika stammar som Lactobacillus, så viktigt? I grund och botten är probiotika den vänliga växter eller goda bakterier, som stöder den normala kolon ekologi för matsmältning, absorption, elimination och förebyggande av jäst, dåliga bakterier, virus och parasiter. Enkelt uttryckt är de soldater som håller vår mage, tarmar och kolon ren och lycklig. Om hela mag-området är rent och friskt, troligen resten av kroppen bör arbeta optimalt, redo att kämpa mot främmande inkräktare.

När ett barns kropp har att arbeta övertid för att försvara sig mot sjukdom och bakterier, samtidigt som man försöker smälta att hamburgare från lunch (nedbrytning tar mer energi än något annat från kroppen), är chansen att deras immunförsvar inte blir stark nog att kämpa mot att förkylning eller influensa som cirkulerar i klassrummet. Probiotika är ett tillägg som inte bara är säkert för vuxna och barn, men även spädbarn. Det är en av de få kosttillskott som jag faktiskt rekommendera en bebis under 6 månader -. Allmänt för kolik, förkylning, bihålor, gas, och matsmältningen

Här är några intressanta rapporter från hälso-forskare, godkänna vikten av Probiotika för barnens immunförsvar:
-Forskare vid Danisco, ett världsledande företag inom livsmedels-ingredienser och enzymer, rapporterade nyligen att genom sin forskning, Probiotika, särskilt laktobaciller och stammar Bifidobacterium, har visat sig bidra till att minska incidensen av kyla och influensaliknande symptom hos barn med 50%. De skrev att "Daily probiotiska kosten tillskott under vintermånaderna var ett säkert sätt att minska episoder av feber, rinnsnuva och hosta, förekomsten av antibiotika recept, och antalet missade skoldagar hänförligt till sjukdom".

-Enligt en artikel publicerad i Pediatrics, "En kombination av två stammar var kopplad till minskad feber incidens med 73%, en minskning av förekomsten av rinnande näsor med 59%, och minskningen av Förekomsten av hosta med 62%. "

Som föräldrar vi normalt inte tänker på att ge våra barn en eventuell förebyggande kosttillskott, utan vi väntar tills de redan är sjuka. Här är vad vi bör ge våra barn regelbundet . . .

Du behöver:
Probiotika Komplettera med stammar Lactobacillus och Bifidobacterium
. .
Ditt barn:).


1
Gå till din lokala hälso-butik och köpa en probiotisk Supplement, även känd som Acidophilus. . (Yoghurt har inte tillräckligt probiotika)
2
Probiotiska Supplement ska innehålla stammar Lactobacillus och Bifidobacterium -. Visat sig vara det mest känslomässiga.
3.
En daglig dos av denna probiotiska tillägg är ett bra sätt att förhindra risken för dina barn fånga förkylningar och influensa.
4.

Om dina barn inte kommer ner med några "buggar", med probiotika före och under sjukdom kan minska symtomen dramatiskt. Det är särskilt viktigt att ge barnen probiotika under vintermånaderna när alla kommer ner med förkylningar osv

tips och varningar


 • Mina rekommendationer: För förebyggande, daglig dos av ett pulver acidophilus (smaklös och löser sig i vätskor) är bra!
 • Om de är sjuka, har mag-frågor, eller problem med bihålorna, prova 1-2 msk BioK (rå, potent acidophilus)
 • alltid konsultera din barnläkare innan du ger ditt barn något tillägg.


 • Previous:nothing Next:hur sluta dricka alkohol, utan AA

  Relaterade artiklar


 • hur levern fungerar
 • behandling av hyperpigmentering av buk under graviditet
 • Hur identifiera graviditetsdiabetes
 • hur att linda en axel med ACE bandage
 • hur man kan bli av huvudlöss i skolan belåtenhet
 • det bästa sättet att ta bort en vårta
 • flytande hand sanitizer faror
 • Varför ändra hårfärg hos barn?
 • behandlingar mot externa hemroids
 • naturliga sätt att sänka blodtrycket under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com