hur allergi bevis ditt space

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-12
Det finns så många saker i ditt hem som skulle kunna orsaka allergier eller att göra befintliga allergier värre. Följ dessa tips för att bli av bovarna gång för alla
1.
Vakuum veckovis för att befria dina mattor av damm kvalster och sällskapsdjur ilska. Se till att din vakuum har ett HEPA-filter som fångar upp små partiklar, annars kommer de bara få sprida runt. Om du inte älskar mattor, lämnar golv nakna, såsom hårda eller kakel, kommer verkligen bli av allergener.
2.
Dammkvalster också älskar sängkläder, så se till att tvätta alla sängkläder på 130 gradigt vatten varje vecka. (Den höga temperaturen dödar kvalster). Du kan också köpa madrassöverdrag som går under din bäddmadrass som tätar ut dammkvalster och buggar säng.
3.
Håll ditt hem så röran fria som möjligt. Oreda drar till sig damm kvalster, insekter, möss och mögel. Håll skräp som återvinning, tidningar och påsar livsmedelsbutiker ut i garaget eller en bod om möjligt. Också hålla smulor från golvet och möbler som de kan locka insekter, kackerlackor och möss, vars spillning kan förvärra allergier.
4.
Använd fläkten i badrummet för att dra fukt ur rum, eller hålla ett fönster på glänt. Låta badrum ånga upp kan orsaka mögel i väggarna. Varje så ofta, torka ner väggarna med en lösning av 1oz. blekmedel 1QT vatten, vilket kommer att hålla mögel och svamp borta.
5.
Om din källare är benägen att mögel, lämna en avfuktare där nere, satt till 35-40% luftfuktighet, som kommer att torka ut luften.
6.
Använd luftkonditioneringen när det är varmt ute. AC filter allergener som pollen ur luften. Håll temp under 70 i huset kommer att hålla kvalster och svamp ut som de inte gillar kyla temps.
7.
Damm varje vecka och tvätta mattor och filtar i varmt vatten ofta.

8.
djuravfällningar står för 30% av allergier i hemmet. Att hålla husdjur tvättas eller borstas kan sänka sin ilska nivå. Håll husdjur ut ur sovrummet, eller åtminstone ur sängen.


Previous:nothing Next:hur man botar illamående under graviditeten

Relaterade artiklar


 • hur man ser yngre direkt:
 • hur man kan uppmuntra sunda kostvanor på barn
 • näsblod behandling
 • hur man gör tvätten för att minimera allergier på grund av damm, kvalster och mögel
 • Hur lång tid tar det maxoderm att fungera?
 • Hur du tar blodtrycket med stetoskop
 • hur man kan stoppa MENSKRÄMPOR
 • sig att slappna av bättre hemma
 • hur man kan bli av hicka snabbt med ett gemensamt kök post
 • testosteron grädde vs injektion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com