hur man ska behandla den restless legs syndrom med huskurer.

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-17
Det finns en massa människor där ute som har detta problem som min fru och I. Varje kväll går vi igenom samma problem och det är vad gör vi om våra ben smärtor. Vi har försökt gå till läkare och det är när de säger att det inte finns något botemedel för detta. Det enda sättet att hjälpa, är att behandla symptomen och inte oroa sig för någon bot.

Det mesta är det bara måttlig symptom, men det finns tillfällen att det kan vara mycket smärtsamt. Du försöker att somna och allt du gör är vrider och vänder. Många människor kan ge vissa av de symptom som dricker för mycket koffein och alkohol alomg med alltför många cigaretter. Läkarna började med att berätta att vi ska ta något att lägga till vår järn, folat, och nivåer magnesium till aleviate systemen. Men när det inte fungerade fick vi ta saken i ut egna händer och prova några hem rättsmedel för att hjälpa till med situationen. Vi försökte olika sovvanor och mer motion men det misslyckades kapitalt.

De bästa resultaten som vi hade var att ta ett bad i varmt vatten. Ju varmare vattnet desto bättre blir resultatet. När detta misslyckades vi tillgripit massera våra ben. Den här processen passified bara problemet det gjorde inte bort smärtan.

Det finns en massa olika mediciner som läkarna kommer att försöka och perscribe. Dessa inkluderar dopaminergics, bensodiazepiner, opioider, och alla antiepileptika. Det verkar som om de vore använda oss som expermental exemplar istället för att försöka åtgärda problemet.

Vi försökte olika läkare och alla olika typer av läkemedel, men det mest affektiva sak är hem avhjälpa genom att ta varma bad och massera de berörda områdena. Först trodde vi att det berodde på vår ålder och då tänkte vi att det var eftersom vi inte var att vara aktiv nog. Men som vi snart upptäckte inget av detta någonsin botas våra problem med våra ben. Vi har förlorat mycket sömn genom att försöka lyssna på alla de olika läkare och alla deras ursäkter. Om de hade bara varit ärlig mot oss istället för att öva på att vi skulle ha varit bättre.

Ibland läkarna inte alltid vet vad som är bäst för dig och allt de vill göra är att ta era pengar och eller din försäkringsbolag pengar

Du behöver:
Mycket varmt vatten.
Massera oljor.
Någon att tillämpa oljor till de drabbade områdena.


1.
Fyll badkaret med varmt vatten.
2.
Blötlägg inne i femton minuter.
3.
göra detta flera gånger om dagen om möjligt.
4.
Om att göra massera så använd varmt oljor.
5.
Massage drabbade områdena och göra det åt ungefär en halv timme.

tips och varningar


 • spara tid och pengar och prova det här.
 • Inte alla kommer att få samma resultat.


 • Previous:nothing Next:hur man återhämta sig från ett kejsarsnitt

  Relaterade artiklar


 • hitta hjälp för alkohol-& drogmissbruk
 • Definitionen av en blodtransfusion
 • hur man ska leva hälsosamt genom att minska bearbetade livsmedel
 • klimakteriet hjälp för män
 • vad är korset?
 • hur man köper ett blodsockertest
 • symptom på en dålig svampinfektion
 • hur man kan jämföra exakt bilförsäkring citat
 • frukt allergier hos barn
 • tidiga barndomen neurologisk utveckling
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com