hur man ska gå själv tunnare

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-07-15
Det är verkligen inte så svårt att lägga till extra steg i din dagliga rutin. Genom att lägga till lite mer promenader varje dag kommer du inte bara börjar må bättre kommer du att börja förlora den envisa vikt också. Prova dessa super enkla steg för att öka din dagliga verksamhet och hoppa starta en ny man. Genom att öka din aktivitetsnivå hittar du att din energi nivåer kommer att öka och du kommer föll mer motiverade att öka din dagliga verksamhet. Istället för att hoppa i med båda fötterna på ett träningspass plan du inte fastnar på, lägga till fler steg i dina dagliga rutin med ut att lägga en extra aktivitet på ditt redan byst schema.

Du behöver:
Korrekt montering promenader eller crosstraining skor
. Viljan att känna och se bättre ut.
Papper penna.
Stegräknare.


1.
Förbereda dig. Beroende på ditt dagliga schema och vilken typ av skor du kommer att bära. Se alltid till att dina skor är monterade på rätt sätt. Har gott om vatten till hands för att hålla hydrerad och beväpna dig med en stegräknare. Genom att bära en stegräknare du kommer att kunna mäta dina steg och se vilken typ av framsteg du gör.
2.
Var extra steg. Om du till exempel sätter tvätt bort. Gör några olika resor istället för en stor resa. Du kommer lätt och enkelt öka dina steg att ta. Om du känner för det tar att lång tid att utföra dina sysslor eller uppgifter på detta sätt, plocka upp tempot. Genom att plocka upp tempot och gå snabbare kommer du att minska den tid det tar att slutföra och det kommer att höja pulsen i sin tur hjälper dig att bränna fler kalorier.
3.
Bo stående. Om du står kvar när de utför varje dag uppgifter som du är mer benägna att flytta och ta extra steg. Till exempel, när fällbara tvätt jag placerar allt jag behöver från varandra. Korgen med den rena objekt, hängare några meter bort och dem jag gå några fler steg att placera hängde post i en hög som ska läggas undan. Detta håller mig i ett konstant tillstånd av rörelse.
4.
Ta en kort promenad antingen på morgonen eller i slutet av dagen. Börja med att gå under en viss tid eller till en specifik plats. Håll det kort i början. Om du bär dig ut de första gångerna du är mindre benägna att göra något till en vana som fick dig obehag. Varje vecka ökar den tid eller distans. Din uthållighet kommer att öka i en mer genomförbart takt. Ett bra sätt att hålla sig motiverad skulle vara att inkludera dina barn, husdjur eller promenad med vänner. Frisk luft och lite motion är bra för alla.
5.
Fortsätt gå. Göra promenader till en vana och ett äventyr. Om du väljer att inkludera barn eller husdjur med sig en kamera eller göra det till en lek. Be dina barn att hitta blad eller objekt plats som du väljer. Ju mer du gör det roligt desto mer sannolikt är det att du gör det till en hälsosam vana.
6.
Håll koll på dina framsteg. Med hjälp av en stegräknare kommer att hålla er informerade om hur många steg du faktiskt tar. På ett papper skriva det datum då du börjar och varje dag loggar dina framsteg. Om du behöver skriva själv på små lappar som de dagar som du hade en enorm ökning eller minskning så du vet vad faktorer påverkar dina resultat. Detta är ett bra sätt att utmana dig själv och förhoppningsvis hålla motivationen uppe. När du börjar känna dig bättre chanser att se de faktiska resultaten i din viktminskning också. Steg på skalan bara en gång i veckan. Håll koll på dina framsteg dem. Du kommer inte bara att må bättre genom att starta denna nya friska vana du börjar leta bättre också.

Tips och varningar


 • Bo hydratiserade
 • Se skor passar ordentligt
 • Vandra i områden som är väl upplysta och säkert om promenader ensam på natten.
 • Håll din mobiltelefon hands i nödfall


 • Previous:nothing Next:hur de-stress naturligt

  Relaterade artiklar


 • kvarstående effekter av p-piller
 • Hur säkra är plastflaskor?
 • varför tappar folk sitt hår?
 • information om microgynon 30
 • tips om kost för barn
 • vad är en ssa blodprov?
 • hur man gör en hinderbana för de små "ninja krigare"
 • de tre energikällorna för kroppen
 • testosteronbehandling för sen pubertet
 • symptom på gastrointestinala problem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com