hur man förebygger feberkramper

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-12-17
En feberkramper hänvisa till kramper som inträffar efter en plötslig stegring av kroppstemperaturen. De är oftast till spädbarn cirka 6 månaders ålder, upp till 2 år. Medan exakt vad som orsakar anfall är inte helt klarlagda, de är nästan alltid väckt den av en feber som träffar runt 103 grader eller högre, och endast när febern plötsligt skjuter upp, inte när febern sakta klättrar. Eftersom dig orsakerna till feberkramper inte är helt kända, du kan inte helt stoppa dem från att hända, men det finns vissa åtgärder du kan vidta för att förhindra feberkramper:
1.
Svara på Feber Omedelbart

Eftersom feberkramper är kopplade till hög feber, den första och mest effektiva steg förhindra dem att svara på alla feber så fort det börjar. En stor andel av anfall inträffar tidigt på morgonen, när familjen är bara att vakna upp, antagligen eftersom febern tilläts utvecklas i tidigt på morgonen utan att någon uppmärksammar det. Gör inte detta misstag: om du märker att ditt barn känner sig något varm, sköta honom eller henne omedelbart. Utgå inte ifrån det kan vänta tills morgonen.
2.
Uppmärksam på ditt barns sjukdom

feberkramper orsakas ofta av feber som Spike på grund av övre luftvägsinfektioner och mindre ofta, öroninfektioner. Om du märker början stadier av antingen i ditt barn, kontakta din barnläkare och starta behandlingen omedelbart. Medan det finns inget du kan göra för att bota en övre luftvägsinfektion, du kan dosen ditt barn med Motrin eller Tylenol både för smärta och att hålla någon feber i schack. Öroninfektioner oftast bakterier och som sådana kan behandlas med antibiotika.
3.
Granska dina egna Medical History

många spädbarn som lider feberkramper har en blod-relaterade förälder, morbror, faster eller som lidit en i sin barndom, liksom. Denna anslutning är fortfarande undersöks, men det finns goda skäl att tro att genetik spelar en roll i anfall. Om du, din make /maka, eller någon av dina syskon drabbats av anfall som ett spädbarn, det finns en ökad risk att ditt barn kommer också. Att veta detta kan hjälpa dig att förbereda för en feberkramper om det skulle inträffa, och kommer att varna dig att ägna stor uppmärksamhet åt ditt barns symtom när de gör blir sjuka för att minska risken ett av händer.


Previous:nothing Next:hur man kan föra ner en feber

Relaterade artiklar


 • gravid symtom vid 16 veckor
 • orsaken till pustler
 • den bästa lättnad för hemorrojder
 • tips om garvning inomhus
 • Felsökning av en Ionic Breeze
 • om säkerheten i sex under graviditeten
 • naturlig hemorrhoid behandling
 • hur man undervisar vuxna med ADHD
 • hur man får perioder tidigt
 • hur mycket vatten bör du dricka när man är gravid?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com