gallsten växtbaserade behandlingar

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-07-12
När en av de föreningar som finns i gallan blir så mättad att den bildar till en fast (kolesterol är den största boven i dramat), bildas gallsten. När en gallsten får in i gallgången, kan det vara mycket smärtsamt och kan orsaka inflammation, infektion och även gulsot

Dandelion

Att äta hälsosamt är det första steget till att bota gallsten, men det finns många olika naturläkemedel tillgängliga för konsumenterna i dag. Dandelion är ett som är särskilt användbara. Det innehåller en bitter ämne som kallas taraxacin, vilket är bra för att stimulera galla produktion.

Milk Thistle och Oregon Grape

Precis maskros, innehåller mjölk tistel också en bitter sak utan snarare än innehållande taraxacin, innehåller mjölk tistel Silymarin. Att öka mängden galla som produceras kommer att minska koncentrationen. Ju större volym, desto lättare blir det för den enskilde att spola ut stenen.

Denna ört underverk för att spola ut gallsten eftersom det ökar blodflödet till levern, vilket i slutändan ökar galla produktion. Oregon druva kan också kombineras med maskros och /eller Milk Thistle att göra ett te. Du kan även blanda i kamomill, marshmallow och hala alm att göra en mer avslappnande och lugnande te.

Rosmarin och mynta Kapslar

Rosmarin är också bra för att stimulera galla produktion. Det är praktiskt eftersom det undanröjer spasmer, som ibland inträffar i gallgången. Det är bra för medhjälp i fett matsmältning och kan läggas till rätter som innehåller mycket fett. Smaken av rosmarin hjälper skära rikedomen ut fettet.

När det tas regelbundet i flera månader, kan mynta kapslar hjälpa ibland bryta ner gallsten. Försök också wild yam, vilket kommer att bidra till att öka galla flöde och kan bidra till att minska smärtan av gallsten. Precis som rosmarin, kan wild yam hjälpa också undanröja spasmer i gallgången.

Växtbaserade Gallsten Kaffe

u2022 1 tsk. Oregon druva rot
u2022 2 tsk. marshmallow rot
u2022 2 tsk. maskrosblad, torkade (eller 1 tsk. root)
u2022 1 tsk. pepparmynta
u2022 4 dl vatten

Sjud alla örter men maskrosblad i vattnet i ca 15 minuter. Ta bort vatten blandning från värmen och tillsätt maskrosblad. Låt blandningen dra i ytterligare 15 minuter. Sila ordentligt. Drick omedelbart för att hjälpa passera gallsten. Om du inte kan dricka te direkt, kyla blandningen. Te kan drack hela dagen. Om möjligt, drick det efter måltid.

Previous:nothing Next:behandlingar för bihåleinflammation

Relaterade artiklar


 • steg för att göra HLR på ett barn
 • vad är svart tvål för?
 • vinter säkerhetsbestämmelser
 • Definitionen av en hälso-triangel
 • progesteron effekter på ett embryo
 • vad är akut vård erfarenhet?
 • hur man använder bromokriptin
 • hur man ska gå mer grönt (del 2)
 • botemedel mot hicka
 • hur du kontrollerar att du har rätt receptbelagda läkemedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com