hur man kan bli av med löss snabbt

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-07-16
Det är skrämmande att hitta buggar trivs och häckar i ditt barns hår. Här är en enkel tre dagar av befria ditt liv av löss

Du behöver:. .
Löss dödande schampo
löss kontroll spray.
metall löss kam.
(Alla dessa objekt finns i apoteket hårvård gången).
vit vinäger i en sprayflaska.


1.
Använd löss schampo enligt anvisningarna. Det innebär tillämpa massor av det på torrt hår lite i taget mättar hela huvudet. Fokus speciellt i hårbotten. Låt verka i tio minuter och skölj sedan ut.
2.
Spraya ättika på barnets huvud var noga med att undvika ögonen. Sedan kammar med luskam. Vissa riktningar säga upp stiftet hår som har kammats eller kamma en viss riktning. Jag hittade detta omöjligt. Jag kammade bara tillbaka till fronten, framifrån och bakåt, rot till topp. Ättika löser till "lim" som fäster ägget i håret. Du kommer att se buggar (även levande sådana) och ägg (gnetter) komma ut på kammen. Torka dem på hushållspapper och lägg i en plastpåse och kasta. Gör detta tills du inte ser något komma ut ur kammen. Och igen vid sänggåendet. Ta barnets skjorta och tvätta på hög värme. Föna håret borsta från rot till topp.
3.
Tvätta och /eller torka på hög värme alla sängkläder och kuddar som exponeras eller kan exponeras. Torkning i 30 min på hög värme gör samma som tvätt. Spray madrass med löss kontroll spray, vakuum matta. Byt ut eller SNYGGA borstar, hår tillbehör. Sätt hattar, rockar, halsdukar i torktumlaren på hög värme i trettio minuter. Gör detta för de första två dagarna.
4.
Kamma håret med löss kammar och föna två gånger per dag tills inga ägg /gnetter finns för ett par dagar. Om levande löss hittas i kammen kan du upprepa steg ett, rådde min läkare. Retreat med löss dödande schampo sju till tio dagar efter den sista schampo behandling och löss bör historia.

Tips och varningar


 • Sätt barnen framför tv för den kamning eftersom det kan ta ett tag, men mina barn har inte ihåg det. Kokos schampo och balsam hjälper avvärja löss också men, inte schampo för två dagar efter lössen döda schampo. Jag behandlade mig själv och min dotter även om vi inte hade löss av rädsla. Var aktsam de första dagarna och det kommer inte ta över ditt liv. Det är en skrämmande och upprörande händelse, men händer oftare än du tror. Det är därför så många människor blir det, ingen talar om för dig när de har det. Tack och lov för internet!


 • Previous:nothing Next:Så för att lindra och bota förstoppning

  Relaterade artiklar


 • laparoskopisk hysterektomi supracervical fördelar & nackdelar
 • återkommande feber hos barn
 • användning av tea tree olja för löss
 • hem hemorrhoid lättnad
 • förstoppning lättnad för ett barn
 • Hur hjälper sport barn?
 • vad man ska packa i en arbetsmarknad väska
 • hur man behandlar en feberkramper
 • tips för att leva ett bättre liv
 • orsaker till graviditetsillamående
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com