symptom på en e.

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-02-01
Den kvalitet och färskhet mat är avgörande för människors hälsa. Matförgiftning resultat när E. coli eller annan typ av bakterier börjar orsaka förstörelse inom den mänskliga kroppen. E. coli kan in i kroppen genom kontaminerade livsmedel som kött eller mejeriprodukter eller ens vatten. Svåra påfrestningar av E. coli kan även resultera i invaliditet eller dödsfall. Några symtom på en E. coli infektion bör tas på allvar.
Vissa stammar av E. coli kan lösas utan läkarvård, men alla symtom bör tas på allvar. Ta ett sjukt barn till läkare omedelbart som en försiktighetsåtgärd. Det är sällsynt men allvarlig stammar av E. coli har tagit livet för barn

blodig diarré

När en person är infekterad med E. coli normal diarré leder snart till blodig diarré. Blodig diarré kan pågå i två dagar eller längre, och kan orsaka en person att känna extremt tömmas och uttorkad. Detta är en av de mest allvarliga symtom i samband med ett E. coli infektion. Anemi kan sätta i och allvarliga stammar av E. coli kan äta bort på tarmarna, sätta en persons liv på spel. E. coli som kan fästas på väggarna i tarmarna, som orsakar höga nivåer av toxiner frigörs i kroppen. Slutresultatet är skador på tarmarna, allvarliga inflammation och blod diarré.

Kräkningar

Kräkningar resultat från en E. coli infektion eftersom kroppen försöker rensa ut bakterierna. En person kan kräkas under några timmar eller till och med några dagar. En person kan kräkas tills de kräks upp galla (galla utsöndras från levern). Kroppen kommer att fortsätta att rensa ut bakterierna på något sätt nödvändigt. Dricka vätskor varje timme hjälper, men kräkningar är fortfarande sannolikt att fortsätta. Oavsett ska kroppen kunna absorbera lite vatten. En person med E. coli kan också uppleva torr gungande när ingenting finns kvar i magen. Hemolytiskt uremiskt syndrom är också förknippat med E. coli. Detta syndrom kan skada njurarna eller ens njursvikt.

Mage Ömhet

E. coli virus kan orsaka allvarliga skador på mag-tarmkanalen. Detta kan orsaka mag-ömhet eller i vissa fall allvarliga magsmärtor. Smärtan kommer oftast strålar genom hela övre och nedre magen området, eftersom bakterierna tar över matsmältningssystemet mycket snabbt. Vissa stammar av E. coli är allvarligare än andra. De mer svåra påfrestningar kommer att orsaka permanenta skador medan andra mindre aggressiva stammar bara kommer att göra en person mycket sjuk i flera dagar.
en värmedyna eller varmvattenflaska kan hjälpa till att lindra smärtan. Du kan också ansöka lätt tryck på området och vila ofta. Om smärtan är absolut outhärdlig, sök läkarhjälp.

Trötthet

Immunförsvaret arbetar hårt för att bekämpa virus och bakterier. När kroppen är överbeskattade beror på en infektion såsom E. coli, kommer en person att bli trött. Detta kan störa den normala dagliga aktiviteter. När en person har drabbats av en E. coli infektion en stor mängd blod rusar i matsmältningsorganen, och en hel del blod kan gå förlorad genom blod diarré. När blodet inte flyter normalt, kan trötthet vara överväldigande. Vila är viktigt så att kroppen kan återhämta sig från smittan.

Fever

En feber är en sällsynt symptom i samband med en E. coli infektion. En feber av 103 och uppåt kan vara mycket dangerous. Also när feber är närvarande tillsammans med blodig diarré Detta kan tyda på en livshotande situation. Om ett barn är ett lidande, titta på barnet nära. Gå till akuten direkt om du eller ditt barn har hög feber tillsammans med andra symtom.

Previous:nothing Next:vad som är grundläggande livsuppehållande?

Relaterade artiklar


 • hur till återvinna från alkoholhaltiga leverskada
 • tecken på silikonbröstimplantat brott
 • Så för att lindra förstoppning använder naturläkemedel
 • symptom på tidig menopaus
 • hur man vet hur snart att ta ett graviditetstest
 • orsakerna till rektal blödning
 • hur man använder huskurer för att hjälpa ditt barn problem
 • Vad är funktionen av blodkärl?
 • missbruksbehandling program för tonåringar
 • botemedel för värmevallningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com