hur man väljer bästa gynekolog

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-15
Alla kan utbilda sig till gynekolog, när de kan få den finansiering de behöver och kunna styra arbetet innebär, men alla kan inte vara ett effektivt gynekolog. Damer, när det gäller din hälsa och din kropp behöver du rätt behandling av en professionell och intyga läkare. Här är några tips för att välja rätt gynekolog för dig. Dessa riktlinjer stöds av många inom det medicinska området
1.
Första är att du bör kontrollera din läkare eller gynekolog certifieringen. Din läkare bör certifieras av rätt myndighet i ditt land eller stat. Om du inte är säker på om din läkare är väl certifierat sedan kontakta ditt land medicinsk ombord.
2.
Läkaren bör ge ett lyssnande öra till dig. Du måste kännas som ditt att prata med nära och förtrolig vän. Pratar om din kropp är mycket hårt och du behöver någon som du känner dig trygg med och kan prata lätt med om dina problem. Personen måste visa att han eller hon bryr sig, är ett sätt genom att lyssna noga till dig. Om du har svårt att diskutera konfidentiella frågor, som tidigare abort, sexualliv, sedan hitta en annan-det kommer att förbättra din vård.
3.
Någon som kommer att svara på din samtal snabbt. Om du ringa din läkare om ett allvarligt problem bör din gynekolog kunna återkomma till dig inom en timme eller två. Om det är ett problem som inte är särskilt brådskande, läkaren ska kunna ringa tillbaka inom 24 timmar.
4.
Din läkare måste få tid för dig. Du ska inte kännas som att ni är rusa ut ur hans eller hennes kontor. Din läkare bör kunna spendera lite tid med dig och diskutera dina problem.
5.
Fråga dig själv, inte min läkare har min bästa för ögonen? Det är din kropp! Din läkare bör uppmuntra dig att få ett andra utlåtande om något allvarligt, och vara villiga att samarbeta fullt ut med specialisten. En del läkare kommer att låta sitt ego komma i vägen för din hälsa. Om din läkare inte ger dig det bästa råd, då kanske det är dags att hitta ett annat.
6.
Du ska känna att du pratar med en nära vän som kommer att ge dig goda råd och är väl informera om vad som händer inom det medicinska fältet.
7.
hoppas att dessa riktlinjer är tips hjälper dig att bredvid om din gynekolog är rätt för dig är att hjälpa dig i ditt sökande för en gynekolog eller läkare som som din best för ögonen-förutom att det är din kropp, din hälsa!


Previous:nothing Next:hur man skall hantera värmevallningar i klimakteriet

Relaterade artiklar


 • hur man använder den tid som väntar i läkarmottagningen
 • Vilka är fördelarna med mer sömn?
 • hur man läser graviditet ultraljudsundersökning
 • Så för att lindra smärtan av förstoppning
 • vad sover hjälpmedel är säkra under graviditeten?
 • Skälen för ett urinvägsinfektion
 • om oddsen att bli gravid
 • biverkningar av levotyroxin & Alvedon
 • Hur sluta röka med "fokus på andning"
 • hälsoeffekter av koffein
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com