hur sval i sommarvärmen

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-17
Pärlor av svett droppa ner ditt ansikte, du känner dig som en hund med tungan hängande ut. Den grymma värmen i sommar har börjat så hur kan du hålla dig sval när temperaturmätare kokar

Du behöver:. .
Vatten
Peppermint olja.
Talkpuder /Baby Powder.
Sprayflaska.


1.
Första sak att göra när vädret slår uppåt är att undvika en massa plötsliga temperatur växlar. Som att gå från ett luftkonditionerat rum som är inställd på 69 grader rakt in i ugnen utanför detta är 120 grader i skuggan. Vad kommer att hända är din kropp kommer att ta dubbelt så lång tid att reglera. Vilket är anledningen till en massa människor i alla olika åldrar svimmar. Samma sak måste sägas från att gå från ugn till ett kylskåp.
2.
Fyll en sprayflaska med svalna till rumstemperatur vatten. Nu tillsätt några droppar ren pepparmynta olja. "En liten går en lång väg" Skaka flaskan för att blanda vatten och pepparmynta tillsammans. Du har nu en kyla spritz som du kan ta med dig. Enkelt tillämpa på din hud. Bra platser är på de punkter som du svettas mycket. Exempel är bakom dina knän, under armarna, och halsen. Den pepparmynta ger dig en stickande känsla kylning som hjälper lura dig kropp att tro att din svalare då du are. It är Kinda som att ha din egen personliga balsam kroppen luften.
3.
När du tar din morgon eller kväll dusch på sommaren, undvika en kall dusch i stället välja att ta en varm dusch. Vår första impuls är att skruva ner värmen och frysa oss under kranen. Men dessa effekter så sent som förra medan vattnet är igång. När du lämnar ditt varmvatten kommer du inte bara känna renare. Men temperaturen i luften kommer att ha förefallit magiskt svalna.
4.
När du känner att du börjar bli överhettad och du vill nå för iskalla drycker inte. Istället nå för en rumstemperatur eller varm dryck. Dricka en varm för varm dryck kommer inte bara vara lättare att dricka så mer vätska att gå in i din kropp. Det kommer att hjälpa till att reglera kroppstemperaturen gradvis. Om så greppa att iskall dryck kommer att chockera ditt system och du kan passera ut och drabbas de omedelbara effekterna av värmeslag.
5.
Under varma dagar som man är hoppa på antiperspirant göra det. Antiperspirant blockerar vår svettkörtlarna förbjuder oss att svettas. Svett är en naturlig kylning mekanism som tillåter oss att kyla oss själva när våra kroppar blir överhettad. Blockera dessa passager blockerar vårt naturliga försvar mot värmen. Om du är orolig för lukt försöka använda ett torrt medel som talk makt som är den viktigaste ingrediensen i babypuder. Eller så kan du använda lite av majsstärkelse. Båda dessa poster kommer att hjälpa till att absorbera svett, men inte hindra dig från att svettas.

Tips och varningar


 • På varma dagar vistelse alltid är medveten om din kropp och vad den behöver .
 • Bo hydratiserad med vatten och elektrolyter som kan hittas i många sportdrycker.
 • Undvik drycker som innehåller mycket socker, natrium och koffein. Dessa drycker kommer att torka dig.
 • Om du känner dig yr kontakta läkare omedelbart eftersom detta är ett tecken på värmeslag. Som kan orsaka allvarliga frågor, inklusive död.


 • Previous:nothing Next:hur man kan förhindra uttorkning i varmt väder

  Relaterade artiklar


 • degenerativ höftbenet sjukdom
 • stadier av graviditeten & baby vikt
 • hur man detox med alger
 • plastbehållare fakta
 • hur man kan förhindra ärrbildning
 • hur du kan hjälpa ditt barn får tillräckligt med fysisk aktivitet
 • effekterna av anestesi på barn
 • Vad innebär det att ha låga leverfunktion?
 • skeden av ett barn i livmodern
 • om högt blodsocker och graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com