hur man kan bli av nikotin fläckar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-04
Nikotin från rökning kan orsaka fula fläckar på ytor inom ditt hem, liksom på tänderna och fingertopparna. Hem med nikotin fläckar har en gulaktig hinna på väggar och tak, och de tenderar att lukta gammal. Tänder och fingertoppar som blir färgas med nikotin ser gulnat och sjaskiga. Dessa enkla tips kommer att hjälpa att bli av med nikotin fläckar i ditt hem och på din person

Du behöver:.
AmmoniaBathroom rengöring solutionCleaning svamp eller ragsBucketRubber glovesBaking lotion sodaToothbrushHydrogen peroxideHand.

Hur bli av Nikotin Fläckar


1.
Blanda en lösning av en del ammoniak till tre delar varmt vatten i en plasthink eller bassäng . Gummihandskar, skölj en svamp eller trasor i lösningen och skura väggar eller tak som blivit gulnade och stinkande från nikotin. Skölj och upprepa processen vid behov.
2.
Spray ett badrum renare som Skrubber Bubblor på vinyl tapet eller plastytor inne i ditt hem som har blivit färgas med nikotin. Låt formel stå i en minut eller två och torka bort med fuktig svamp eller trasor.
3.
Ställ öppnade sig behållare med bakpulver i rum som fortfarande har kvardröjande lukten av nikotin, eller lukt av ammoniak eller badrummet rengöringsmedel. Den bakpulver hjälper absorbera lukt.
4.
Gör en pasta av bakpulver och några droppar vatten. Sätt på din tandborste och borsta tänderna två gånger dagligen med denna pasta för att ta bort nikotin fläckar från tänderna. Trots att klistra smakar salt, kommer det att bidra till att undanröja fläckar och är inte alls lika slipmedel som vissa tandkrämer i handeln som är specifikt för cigarettrökare.
5.
Häll väteperoxid ut i en skål eller badrum handfat, skapa en formel av en del peroxide att en del varmt vatten. Blötlägg fingertoppar som har blivit färgade med nikotin i lösningen under fem minuter. Upprepade behandlingar kommer att ta bort nikotin fläckar från fingertopparna. Se till att använda rikligt med handkräm efter dessa behandlingar som peroxiden kan orsaka att fingrarna blir oerhört torr.

Följ dessa enkla och kostnadseffektiva åtgärder för att för att bli av nikotin fläckar i ditt hem, på tänderna och på fingrarna. Borttagandet av fula gulna och unkna lukten kommer att vara uppfriskande förändringar för dig och för dem omkring dig.


Previous:nothing Next:idealisk blodtrycksvärden för barn

Relaterade artiklar


 • Hur man sover bättre under dagen
 • hur man kan bli av med hemorrojder
 • hur man gör brösten växa snabbare
 • graviditet Food Guide
 • hur man använder kryckor korrekt
 • hur man ansöker hår förlängningar med bindning lim
 • hur man kan kontrollera status för friska barn försäkring
 • hur hålla längre i sängen och gå ner i vikt samtidigt
 • personlig hälsoundersökningar
 • livsmedel som sänker LDL & höja HDL
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com