behandling av kronisk diarré barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-02

kronisk diarré

Kronisk diarré hos småbarn definieras som konsekvent lös eller vattnig avföring under en period av ca 2 veckor. . Även om detta inte nödvändigtvis ett ovanligt för ett litet barn, bör man inte ta lätt på, eftersom det kan vara ett tecken på ett mer allvarligt tillstånd. För föräldrar att göra med ett barn som lider av diarré, finns det några saker att ha i åtanke när de behandlar sina barn.

Samråd

Rådgör med en läkare om ditt barn upplevde tre eller fler lös avföring på en enda dag mer än 3 dagar. Detta kan vara ett tecken på att ditt barn har en sjukdom, en infektion, en parasit, en intestinal skada, tål laktos eller allergi mot mat. När en korrekt diagnos har fått, kommer de flesta läkare rekommenderar en viss behandling.

Dehydrering

En av de mest dominerande frågorna med kronisk diarré i ett barn är att barnet kan enkelt och snabbt bli uttorkad, enligt till Internationella fonden för funktionella mag-tarmsymtom. Men att tvinga ditt barn att dricka för att säkerställa att han inte blir uttorkad är inte nödvändigtvis det bästa alternativet. Åtminstone se till att ditt barn har någon form av vätska varje gång han har producerat diarré. Med varje vattniga avföring, ge honom är ungefär 1 kopp vatten

Diet

Samtidigt som du behöver för att upprätthålla en väl balanserad kost anpassad till ålder ditt barn, finns det några saker du bör överväga att behandla diarré med mat. Enligt University of Chicago School of Medicine, öka både fettet (bra fett) och kostfiber av ditt barns kost kan stöd i att behandla tillstånd. Undvik hög fruktos saft och livsmedel, samt ger ditt barn någon form av medicinering för att "behandla" diarré.

Måltider

En annan nyttig metod för behandling av kronisk diarré i ett barn är att faktiskt sprida måltider ute . Det innebär att använda den "snacking" inställning till att äta, mata ditt barn sex till åtta mindre måltider under loppet av en dag. Du kan fortfarande ge dem hälsosamma livsmedel (och snacks), som potatismos, kokta morötter, bönor, pasta, bananer, kex, hälsosamma flingor och pretzels, bara inte i tre regelbundna måltider.

Vätskor

ibland, kronisk diarré kan slå ett barn som fortfarande ammar. I detta scenario är det helt acceptabelt att fortsätta att amma. Det finns vissa fördelar att öka frekvensen av amning när detta villkor presenterar sig. Om ditt barn inte ammar, vänta på mejeriprodukter helt och hållet för en dag eller två. Fortsätt att ge barnet vätska, bara ta bort mjölk från alternativen. Det kan ge problem med matsmältningen.

Previous:nothing Next:biverkningar av sömnbrist

Relaterade artiklar


 • funktioner i immunförsvaret
 • mens "frisyr lockigt hår
 • Så för att lindra katt allergier
 • Hur man känner igen symtomen och behandla vattkoppor
 • hur man kan kontrollera status för friska barn försäkring
 • hur ska hjärta smart
 • hur du kontrollerar att du är säker när du blandar mediciner och mat
 • hur man kan beräkna din målsatsen graviditet hjärta
 • hur läka hjärtat efter en hjärtattack
 • hur man upprätthålla en god hjärthälsa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com