hur man ska behandla laryngit naturligt

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-07
Struphuvudet kan vara en mycket obekväm symptom. Finns det laryngit naturliga botemedel som verkligen fungerar
1
Uh, oh, har du förlorat din röst igen. Detta kan vara ett mycket obekvämt symtom om du interagerar med allmänheten på daglig basis. När det enda ljud du kan hantera en hög gnäller kan du inte göra mycket av ett intryck. Laryngit är en medicinsk term för inflammation i struphuvudet, eller struphuvudet. Det är oftast orsakas av ett virus och brukar avta inom fem till sju dagar även utan behandling, även om det kan ha vissa problem under den veckan. Heshet kan också orsakas av allergier och röst överanvändning. Eftersom flesta fall orsakas av ett virus, antibiotika sällan användas för att behandla symptomen. Finns det några laryngit naturliga botemedel som fungerar?
2.
Hur svårt det än må vara, är det mest effektiva laryngit naturläkemedel att begränsa användningen av din röst. Försöker använda rösten för att tala kommer bara irritera den redan inflammerade stämband mer. Även viskande bör undvikas om möjligt eftersom det orsakar struphuvudet att arbeta ännu hårdare. Använd det skrivna ordet att kommunicera med din familj och vänner medan du upplever symtom på laryngit. Undvik alla typer av andningsskydd irriterande såsom tobaksrök och rök så mycket som möjligt. Dessa kan bara symtomen på laryngit värre.
3.
Annan laryngit naturläkemedel är att hålla luftvägarna fuktig. Om du har en luftfuktare, hålla på och dricka så mycket vätska som möjligt. Ett bra flytande alternativ är att brygga örtte och tillsätt en tesked honung. Smutta på det långsamt under hela dagen. Växla över till kamomillte med honung på natten för att hjälpa dig få lite vila. Det kan också bidra till att stå i en varm dusch i tjugo minuter och andas in den varma ångan. Ångan kan bidra till att hålla luftvägarna fuktiga och minska eventuella sekret som kan göra symtomen på laryngit värre.
4.
Om du föredrar en laryngit naturläkemedel, har du tur . Studier har visat att antibiotika inte är effektiv vid behandling av laryngit, inte heller är antihistaminer. En laryngit naturläkemedel som ofta är rekommenderas för behandling av laryngit är gurgla. En studie publicerad i Nutrition Health översyn visade att inte bara gurgla ineffektiv, kan det ytterligare irritera hals. Suga på citron droppar kan erbjuda vissa fördelar. Du kan också lägga citron i varmt te för att lindra symptomen av laryngit.
5.
Bästa laryngit naturläkemedel är tålamod och viljan att vila rösten. Om dina symtom misslyckas med att lösa med en vecka till tio dagar, se din läkare. Ibland heshet kan orsakas av andra medicinska tillstånd som gastroesofageal reflux eller en tumör på struphuvudet som behöver medicinsk utvärdering.


Previous:nothing Next:hur man får bröstlyft som hjälper dig att se yngre

Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa snuva
 • hur man köper medicin i Kanada
 • hur man beräknar glukos i blodet
 • hur de ska hålla sig vaken i en tråkig klass
 • hem hälsokontroll checklista
 • hur man hittar en läkare som tar Medicaid och Medicare
 • hur man hittar sjukvård för ett barn med Downs syndrom
 • Hur får man en bättre nattsömn
 • när är det lättast att bli gravid?
 • mäta blodtrycket hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com