om sommarläger för oroliga tonåringar

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-30
De föräldrar som har försökt med alla de vapen i sin repertoar väljer i många sommarläger för oroliga tonåringar. Dessa läger har licensierade proffs som är utrustade för att hantera den emotionella och beteendemässiga behov tonåringar. Förutom traditionell behandling, omfattar de icke traditionella metoder för att hjälpa oroliga tonåringar

Du behöver:. .
Blodtrycksmanschett /blodtrycksmätare
Stetoskop.

Mountain Homes Ungdom Ranch

Detta sommarläger för oroliga tonåringar ligger på en privat ranch i Colorado. Det är en coed läger för barn som är 12 till 17 års ålder. Mountain Homes erbjuder fysiska aktiviteter samt behandling för tonåringar (se Resurser).

Outback Terapeutiska Expeditions

Detta är en av sommarens läger för oroliga tonåringar som stöds av ett skolsystem, och de arbetar med elever som har halkat efter i skolan på grund av negativt beteende. Utah State Office of Education rekommenderar detta program och tonåringar även få gymnasiet kredit om de deltar denna vildmarkscamp (se Resurser).

helomvändning Ranch

helomvändning, som ligger i Utah, är en av ett antal sommarläger för oroliga tonåringar som kombinerar hårt arbete, akademiker och bostäder behandling. Detta sommarläger fungerar med skenande tonåringar, tonåringar med beteendefrågor och tonåringar som lider av depression (se Resurser).

Aspen Achievement Academy

ligger i Utah, är Aspen Achievement Academy en licensierad behandlingsprogram för tonåringar med olika frågor, bl. a. låg självkänsla, missbruk, depression och brist på motivation. Del av behandlingen vid denna sommarläger för oroliga tonåringar omfattar terapeutiska öknen helande (se Resurser).

Bald Eagle Boys "Camp

ligger i Pennsylvania, är detta ytterligare en av sommarens läger för oroliga tonåringar som erbjuder vildmarken äventyr. Detta program är speciellt avsedd för pojkar 9 och 16 år ålder. De arbetar med pojkar med beteende-och känslomässiga problem. Deras behandlingsprogram inkluderar utomhuspooler terapi (se Resurser).

Previous:nothing Next:hur bli gravid snabbt och enkelt

Relaterade artiklar


 • barn blodsocker räkna
 • sig att gå med barnvagn & småbarn
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e fylla i ett frågeformulär och få en läkarundersökning
 • hur man gör en sats diarré nödsituation
 • hur man skapar en plan omvårdnaden
 • hur man handskas med flera missfall
 • mäta blodtrycket hos barn
 • hur man köper de mest näringsrika livsmedel för din dollarn
 • hur man skall närma familjerådgivning med ett öppet sinne
 • symtom på kolik hos spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com