hur man läser baby termometrar

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-10-30
Det finns några olika modeller av baby termometrar på marknaden. De är alla relativt lätt att använda så länge du är medveten om det korrekta sättet att använda och läsa dem

Du behöver:.
Baby termometer


1
Läs en rektal termometer på samma sätt som du skulle läsa en muntlig termometer. I huvudsak är de samma verktyg, det är bara att temperaturen har tagits från olika delar av kroppen. Läkare insistera på att en temperatur tas rektalt har den mest korrekta behandlingen när den görs rätt. Det vanligtvis inte är en speciell typ av rektal termometer. Du kan köpa en vanlig oral termometer (helst digital) och ägna den till enbart rektal temperaturer. Det är ofta plastfickor som kommer med termometern som täcker utrustningen när man tar den uppmätta temperaturen. En digital termometer är mest korrekt och ger dig en läsning vanligen inom 8 till 10 sekunder. Detta är lätt att läsa eftersom antalet är rätt där. Om du tar en rektal temperatur med en kvicksilver fylld termometer, se till att du börjar med att skaka kvicksilver under 98 grader, och lämna termometern i minst två minuter (Detta är en av fördelarna med digitala termometrar-it vann inte ta så lång tid). Se till att du tittar på termometern behandlingen enligt ett starkt ljus så att du ser en korrekt siffra.
2.
Läs alla instruktioner som kommer med en örontermometer. Detta är den nyaste termometern på marknaden och medan några av de dyrare modellerna är kända för att vara korrekt och lätt att använda, kräver de billigare modellerna placera termometern på en mycket exakt vinkel riktad mot hörselgången. Avläsning kan variera så ta några innan man kan avgöra vad ditt barns temperatur egentligen är. Dessa termometrar bör bara ta några sekunder att registrera ett läs-och de är alltid visas i en digital avläsning. Se till att du använder dessa termometrar enligt anvisningarna.
3.
Köp en av två modeller av termometrar i samband med muntliga temperaturmätningar. Den ena är en digital termometer och en är en kvicksilver fylld termometer. Dessa fungerar precis som en rektal termometer, bör du dock använda separata termometrar för oral och rektal användning. Det muntliga avläsningar bör tas under tungan för lämplig tidpunkt som anges på förpackningen på termometern (De kan variera). En läsning bör synas inom en anvisade tid för digital (några sekunder) och cirka två minuter för kvicksilvertermometrar.
4.
Var uppmärksam på de instruktioner som ges för den specifika modellen av pannan feber scan termometer som du köpt. De flesta av dem kan användas på templet, pannan eller armarna samtidigt ger en korrekt behandling. Dessa termometrar är oftast ganska dyra eftersom de vanligen är ögonblicklig med resultat. Till skillnad från en kvicksilver fylld termometer, är två minuter som inte behövs för dessa mätningar. Se till att du placerar termometern i den rekommenderade platsen för kroppen och hålla den där så länge som rekommenderas.
5.
Reda på om ditt barn har feber genom att ta itu olika temperatur accepter för ditt barns åldersgrupp. För barn under 3 månader, allt över 100,4 F utgör en feber. För 3-6 åringar månad är allt över 101,0 F feber och en läkare bör kallas. Sex månaders-åringar och uppåt bör inte överstiga 103,0 F. Om någon av dina avläsningar visar temperaturer i dessa intervall, kontakta din läkare eller söka annan läkare.

tips och varningar


 • Om du är osäker på om ditt barn har feber, inte riskera det. Uppsök läkare eller ring ditt barns läkare för råd.


 • Previous:nothing Next:förebygga bristningar under graviditeten

  Relaterade artiklar


 • hur man gör med läkemedel ordentligt
 • hur man kan eliminera löss på små barn
 • hur man handskas med flera missfall
 • hur man förstår vad som orsakar smärtor när knä
 • hur man kan stärka ditt hjärta
 • hur man ska förstå alkohol allergier
 • Hur man känner igen symtomen hjärtinfarkt hos kvinnor
 • hur man ska behandla kliande fötter
 • hur du kontrollerar din puls
 • Hur gör jag min menscykel börja?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com