hur man kan minska smärta från artros

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-04-22
Artros drabbar över 34 miljoner människor i USA. Det finns ofta i den äldre åldersgruppen i befolkningen. Det är resultatet av "slitage" på lederna genom åren, Några faktorer är livsstil och genetik som familj historia. Artros drabbar fingrar, nacke, ryggrad, höfter, fötter, knän, fotleder och armbågar. Denna artikel kommer att hjälpa dig att hitta sätt att minska besvär och värk av artros

Du behöver:. .
Fiber
Vikter.
Värmedynor.
Ice.
Epsom salter.
spa kit.
paracetamol.
kondroitin sufate.
Vit E.


1.
få en daglig utöva rutin. Walking jogging styrketräning simning eller någon typ av motion hjälper inte att hålla kroppen frisk och tonen och också att minska smärta och svullnad. Har minst 30 minuters motion om dagen.
2.
Använd bra skor för promenader och träning. Buy speciellt design aerobic skor för att minska smärtan. Skor gjorda av material som andas och tillräckligt bred för bollen på fötterna utan att klämma rekommenderas. såg till att det finns bra stöd och klackarna är vadderade för extra stötdämpning.
3.
Användning av kalla och varma temperaturer kan lindra eller minska smärtan av artrit. Värme förpackningar och gel förpackningar kan användas under en smärta blossa up. Use is för plötsliga uppblossande och kronisk smärta och leder som är inflammerade. Använd Hot Heat förpackningar inlindad i handdukar för ömhet och värk värk.
4.
Ibland smärtan är för mycket att tolerera sedan ta över disk antiinflammatoriska mediciner som paracetamol, t. ex. Tylenol , ibuprofen, naproxen. Var försiktig med alltför många av dessa tabeller vardagliga eftersom det kan öka risken för att utveckla magsår.
5.
Prova EPSOMSALT tillsätts badvattnet eftersom den innehåller magnesiumsulfat kristaller som ger lugnande komfort utgör ledvärk genom att dra ut kol, en restprodukt fro kroppen genom huden
6.
öka intaget av gemensamma regenererande föreningar som glukosamin och kondroitinsulfat. finns tillgängligt i många hälsokostbutiker och apotek.
7.
Ingefära verkar hjälpa ot minskar smärta och inflammation form artros. Ginger har vissa anti-inflammatoriska egenskaper. Ta några tunna slcies av ingefära och läggs i en kopp färsk kokt vatten och låt sjuda i 10 minuter.
8.
Ät mer varm paprika sinceit innehåller ett ämne som heter capsaicin. Jag t kan också köpas på apoteket som en aktuell grädde form, exempelvis som kallas varumärke Zostrix. Effekten det får när du sätter capsaicin grädden över gemensamma är att det stoppar nervcellen förmåga att överföra smärtimpulser
9.
Dagligt intag av vitamin C kommer att bevara kollagen och bindväv. Det rekommenderas att ta minst 100 mg per dag
10.
Ät mer mat som innehåller omega-3 som lax makrill, linfrön eller linfröolja som har antiinflammatoriska egenskaper vilket bidrar till att minska den gemensamma planen.
11.
äta mer omega-6, eftersom det bidrar lindras ledsmärtor form artros.
svarta vinbär eller Primrose
12.

Öka intaget av SAM-e (S adenosylmetionin). Det bidrar till att regenerera brosk, minskar inflammation genom att fungera som en byggsten till syntes de ämnen som behövs för friska leder. Det rekommenderas att ta 200-800 milligram dagligen av SAM-e.
13.
Dagligt intag av magnesium bidrar till att minska smärtan i lederna samt minska kramper och förbättrar sömnen. Ta 60 milligram per dag.
14.
Badtunnor och spabad kan hjälpa slappna av musklerna och lederna och kan bidra till att minska smärtan form lederna. Spa kit är billig och lätt tillgänglig i de flesta större butiker.
15.
Ta en varm dusch som kommer att hjälpa mjuka upp musklerna och gemensamma och bidra till att minska smärtan.

tips och varningar


 • Inte över motion eftersom överansträngning kan göra smärtan värre.
 • Om th epain är persisitent och du upplever 6-10 minuter eller mer betydande morgonstelhet måste du rådgöra med din läkare.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:Hur identifiera orsaken till smärta i brösten

  Relaterade artiklar


 • klamydia och ryggsmärta
 • hur att lindra smärta i brösten med huskurer
 • hur man kan minska smärta från artros
 • hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten
 • Hur identifiera orsaken till smärta i brösten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com