hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-04-17
De flesta kvinnor krita deras ömma bröst upp till hormoner, vilket förmodligen är sant i de flesta fall. Dock kan vissa livsmedel har en direkt inverkan på hormoner, vilket i sin tur påverkar din ömma bröst. Du kan styra din ömma bröst genom att undvika vissa livsmedel och lägga mer av andra typer av livsmedel
1.
Äta en fettsnål kost och undvika margarin och transfetter. Bortsett från att vara bra för din kropp i allmänhet, en fettsnål diet fri från härdade fetter som de som finns i margarin hjälper dig att kontrollera din smärta i brösten genom att låta din kropp att mer effektivt omvandla sin egen feta butiker till föreningar som minskar aktiveringen bröstvävnad . Bröstvävnad aktivering är vad resultaten i bröstsmärta.
2.
Växla från bearbetade korn till hela korn. I kombination med en fettsnål kost, fullkorn hjälpa kroppen att bearbeta östrogen på ett sätt som minskar risken att du utvecklar bröstsmärtor.
3.
ta ett pass på salt som ett sätt att kontrollera din smärta i brösten, särskilt i veckan till 10 dagar fram till mensen.
4.
Se till att du får tillräckligt med viktiga näringsämnen, såsom B-vitaminer, kalcium, vitamin C och magnesium, som alla främjar balans i ditt kemi och i synnerhet protaglandin E. , som direkt påverkar bröst vävnad aktivering av hormoner.

tips och varningar


 • Om dina bröst är fortfarande ömma efter två veckor, är det möjligt att du kan vara gravid. Gör ett graviditetstest eller uppsöka läkare för att utesluta (eller i) graviditet som du kommer att vilja söka god mödravård.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:nothing

  Relaterade artiklar


 • hur man kontrollerar smärta i brösten genom kosten
 • klamydia och ryggsmärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com