hur man får någon att prata utan att fråga dem en massa frågor

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-20
Alla vet någon som inte gillar att prata. Så du gör den typiska sak och börjar fråga en massa frågor, som du inte får svar på eller den andra personen blåser upp och går iväg

Du behöver:.
Inte frågar en massa frågor.


1.
När du vet något stör någon, börja inte genom att be dem en massa frågor. Istället prova det här, men bara efter att du har memorerat det
2
Du säger. . Jag älskar dig tillräckligt för att veta något är sårar dig och jag bryr mig nog att veta att det verkligen stör dig. Inser du om du inte antydan till mig vad detta är, dela detta med mig eller bara ut rätt berätta vad som verkligen händer på, du kommer att göra mig gissa. Och om jag måste gissa vad det egentligen är, kommer jag att vara riktig människa och jag kommer att gissa negativt, eftersom du ser, vi som människor aldrig gissa positiva. Och om jag gissar negativ, går det verkligen att skada vår relation och jag älskar er och jag vill inte det. Den enda frågan du ska ställa är: "Do You?"
3
När du frågar "vill du". ? Du vänder dig och gå därifrån. Du väntar inte på svaret. Du har redan berättat den personen att du älskar dem och du bryr dig om dem och du vill inte gissa, men du genom att gå bort är också att ge dem det utrymme de behöver för att bestämma vad de vill säga eller hur de ska säga det. Den personen kan brista i gråt eller de kan behöva ha tid och utrymme att tänka på vad de ska säga. Du kan säga detta till vuxna eller barn.

Tips och varningar


 • inte får in några sådana ansikte. Inte agerar som en vet allt. Låt den personen har sin plats.
 • Den personen kan brista i gråt, låt dem. Om personen vill ha en kram, kommer de att låta dig veta.


 • Previous:klamydia och ryggsmärta Next:hur man sätter ihop en Boo Boo box (första hjälpen för hem)

  Relaterade artiklar


 • om sömn
 • hur man kan minska hushållens allergener
 • hur du hittar den bästa verktyget blackhead bort för dig
 • hur du skyddar dina läppar från skadliga solstrålarna
 • hur man får ett ultraljud under graviditeten
 • diabetes och graviditet
 • hur man får en rabatterad gym medlemskap
 • Hur en form blodpropp?
 • Hur fötter blir svullna?
 • hur man köper receptbelagda glasögon för $ 20
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com