Vid vilken ålder gör en baby sova hela natten?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-14
Alla nya föräldrar vill veta när de kan förvänta sig att deras barn att sova hela natten. Svaret kan inte överraska er, men det förmodligen inte kommer göra dig lycklig heller. Nyfödda förväntas sova upp till 18 timmar av varje 24-så varför är jag fortfarande trött? . Eftersom de inte sover i långa bitar av tid

Missuppfattningar

Föräldrar är ofta frågan om deras barn är en "bra baby. " Alla bebisar är "goda barn", men vad är normalt menar med frågan, "Är barnet sova hela natten?" Beroende på hur gammal bebisen är, kanske du frågar för mycket av honom och dig själv att förvänta honom att sova hela natten. Spädbarn vaknar av flera skäl-de behöver värme, företag, de är rädda, eller så behöver de äta. Nyfödda kan förväntas att äta allt från var 3 timmar varje timme. Deras utfodring schema har mycket att göra med deras sovande schema i början.

Tidsplan

Vid tiden en baby når 6 månaders ålder, hennes behov av matning nattetid minskar. Eftersom denna minskar, att hennes förmåga sova hela natten kommer att förbättras. National Sleep Foundation rapporterar att omkring 70 till 80 procent av barnen kommer att sova hela natten med nio månader. Barn behöver oftast 9 till 12 timmar av sömn under de timmar nattetid och tar 1-4 tupplurar en dag som är 30 minuter till 2 timmar lång. Dessa tupplurar kommer att minska när de fyller ett.

Betydelse

Sömn är en viktig del av hälsa och välbefinnande. När barnet inte sover, ingen annan sover. Föräldrar måste vara realistiska om en baby förmåga att sova hela natten-vissa kommer ta ett år eller längre innan det händer. Föräldrar och vårdgivare bör försöka hitta sätt att tillgodose barns oberäkneliga schema-ta tupplurar sig under dagtid, turas om att få upp på natten, eller be andra om hjälp.

Förebyggande /Lösning

Försöker få ett barn att sova kan vara en av de mest utmanande och ansträngande uppgifter föräldraskap. Efter dessa enkla tips kan hjälpa barnet att glida iväg till landet Nod förr. Mammor, pappor och vårdgivare bör utveckla regelbundna dagtid och nattetid scheman. Den godnattrutiner bör vara konsekvent och roligt för barn-ett varmt bad, sång och gunga och läsa en bok-att kö henne att det är dags för sömn. Arbeta med ditt barn på att somna på egen hand. Låta honom somna in när han är sömnig, men ännu inte sover så att han kan lugna sig till sömn. Om du sätter en bebis sover helt och sedan lägga ner honom, kommer han vet inte hur du kan trösta sig tillbaka för att sova igen om han vaknar, och han behöver din hjälp.

Potentiella

Så småningom, ditt barn kommer att sova hela natten. Hon kan vara ett barn eller till och med en stor grabb, men det kommer en tid när sömnen inte störs av ditt barn. Under tiden försöker sova när du kan och be om hjälp när du behöver det.

Previous:nothing Next:Hur påverkar rökning ett foster?

Relaterade artiklar


 • hur man byter batterier i rullstol
 • hur man behandlar brännskador och minska ärrbildning!
 • om Medicaid
 • hur man undervisar yoga för barn
 • hur man kan förhindra glasögon från imma upp
 • hur man får bra, oavsett vad läkaren säger!
 • hur man kan stoppa hicka
 • Hur kontaktlinser stanna på plats?
 • hur man kan hantera minnesförlust under graviditet
 • hur du berättar din man att du är gravid med tvillingar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com