hur man håller en medicinsk tidskrift för ditt barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-02-27
Vid någon punkt i ditt barns liv, är det någon som kommer att ställa en fråga om ditt barns sjukdomshistoria. Det kan vara din nya barnläkare eller det kan vara någon i hennes skola. I vissa speciella situationer kan frågor angående din graviditet med det barnet. En medicinsk tidskrift kommer att svara på dessa frågor lättare. När du startar registerföring, tar det inte mycket arbete för att skapa din egen journal av ditt barns hälsa
1.
Skriv ditt barns namn på insidan av pärmen, tillsammans med hans ålder och till idag . Detta kommer att vara till hjälp i framtiden, bör du ha fler än ett barn eller om du behöver hitta en viss tid i ditt barns liv.
2.
Lista allt som har att göra med hälsa . Om tidskriften startas under graviditet, omnämnande information från prenatal besöken, inklusive viktökning och kommentarer eller instruktioner från läkaren. Medan du återhämta sig efter förlossningen, skriva en detaljerad redogörelse för förlossningen, särskilt om något ovanligt hände, till exempel en för tidig födsel.
3.
Gör en anteckning om din nyfödda bebis matning, sovvanor och förändringar blöja. Om barnet var fullgånget och föddes utan komplikationer, kan du göra dessa journalanteckningar om varje par veckor. Om han var för tidigt eller har medicinska komplikationer, bör du göra dessa poster oftare. Mellan bra besök, krafsa ner några frågor eller funderingar du har på ett anteckningsblock och ta med dig till doktorn.
4.
Gör anteckningar om ditt barns utvecklingsmässiga milstolpar. Det kan tyckas oviktigt att skriva, "Anna log för första gången idag" eller "Joshua tog sin första steg," men dessa milstolpar är ett tecken på fysiska och neurologiska utveckling.
5.
Ta din medicinska journal och anteckningsblock med frågor till läkarbesök. Gör anteckningar som du pratar med läkaren och senare skriva ner information från välkända kontroller som inkluderar vikt, längd, vaccinationer samt kommentarer från läkare i tidskriften.
6.
föra ett detaljerat register om ditt barn blir sjuka. Detta kan göras på en spiral notebook. Obs när hans temperatur togs, vad det var, när och vilken medicin fick. Se också anteckningar om vad ditt barn äter, om de har diarré eller kräkningar, om hon är trött hela tiden eller han klagar över smärta eller har utslag. Efter ditt barn har tillfrisknat kan du överföra viktig information till sina medicinska tidskrift.
7.
Skriv ditt barns namn, ålder och datum på utsidan av hopfällbara filen och använda den för att lagra medicinska former för ditt barn, inklusive intäkterna från läkarmottagningen. Dessa intäkter ingår vanligtvis detaljerade förteckningar över vilka provningar eller examen läkare utförs.
8.
Skriv datum när den medicinska tidskriften är full på främre pärmens insida och placera den i plastförpackningen bin. Gör samma sak för den hopfällbara filen när den är full. Skaffa en ny tidskrift och fil och fortsätta att göra poster.

Tips och varningar


 • Fråga din barnläkare vilken information hon känner är viktigt att hålla i den medicinska tidskriften.
 • Om du har mer än ett barn och de är sjuka samtidigt, hålla en separat sida i en spiral anteckningsbok för varje barn. Detta sätt, om du tar dem alla till doktorn på samma gång kommer det att bli lättare att diskutera varje barns tillstånd.


 • Previous:nothing Next:hur man kan förbättra ditt barns koncentrationsförmåga

  Relaterade artiklar


 • hur man gör en mini första förbandslåda
 • Hur får man en god natts sömn
 • hur schemat försenad immunisering
 • hur man använder testosteron kräm
 • hur man kan förebygga barnfetma
 • hur man sparar pengar på läkemedel och recept
 • hur du tar bort fotsvamp svamp från ett badrum
 • Hur identifiera pylorusstenos
 • hur man dödar Staph
 • hur man rengör förhuden
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com