hur man får fett

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-13
Önskar du inte folk bara skulle sluta säga "Gee, måste hon vara stor som en baby elefant!" eller "Titta på allt som mat, jag undrar om han kommer att äta det?" Oroa dig inte mer. Gå vidare och äta. Den nationella Ister Butts of America uppmuntra dig att äta och ju mer du äter desto fetare får du. Ja, nu kan du också gå med över 80% av amerikaner och en stor som en lada. Var inte en utstött. Get "i" med resten! Här är vad du behöver göra,

Du behöver:
ibuprofen
. fuktighetskräm.
hemgjorda komprimera.


1.
Det enda sättet att få fett är att se till att du börjar varje dag med minst en sockerhalt hög för att få den motorn igång. Lägg till extra socker till kaffet och en choklad donut gelé och du är borta och redo att börja en dag med bra eatin '! Kontrollera innan du lämnar ditt hus att gå till jobbet som du saker du fickor med godis för dessa plötsliga drifter. En kall bit pizza är alltid mums för magen om du kommer att vara i trafik för ett tag.
2.
Om du lämnar tidigt nog för att arbetet kan du stanna till vid den favorit matställe som gillar att Super Size dina måltider och när du gör kan du använda dessa kuponger (köpa 1 måltid korv kex, få en gratis) Ta extra kakan till mitten morgonen mellanmål. När du kommer till arbetet, ursäkta dig för en fika och har några av de läckra godis du lyckats smyga in dina fickor. Oh, glöm inte att dela. Dessutom vet alla en riktigt ister rumpa har "extra" för att gå runt!
3.
Vid lunch, prova och gå ut för en stor måltid. Bufféer är bra, speciellt allt du kan äta restauranger. Dubbla upp på dessert och, väl gå vidare och smyga ett par brownies att ta tillbaka till kontoret för att sedan "hämta upp mig. " Vid ungefär 3:00, försöka lokalisera ett mellanmål maskin. Chips och läsk är bra för den här tiden på dagen eftersom de inte är alltför tung och kommer att hålla dig över tills slutet av dagen. Vid 5:00, se till att kolla och se om någon har någon överbliven mat de vill bli av med. Detta är alltid hjälpsam om du fastnar i trafiken på väg hem och plötsligt behov av att äta träffar dig. I vissa fall kanske du vill köpa en svalare och få den fylld med din favorit kalla drycker för skjutsen hem. Ingen alkohol . Det är för middag.
4.
Vid ankomsten hem, är detta ett bra tillfälle att pop i ugnen ca 10 minuter fryst snacks medan du får bekvämt för kvällen. Om du bor i och inte vill laga mat, beställa pizza. Få speciell. Midnight pizza snacks i sängen sent på kvällen är mums! Medan du väntar på pizza leverans, piska upp lite chokladmousse. Det går snabbt och lätt och är redo att äta efter middagen.
5.
Om du väljer att titta på en film eller favoritprogram på TV på kvällen, glöm inte att dyka upp några pop majs och dela en bit eller två med hunden. Förresten, var är hunden? Förra gången han var i närheten var han som mager som en järnväg. Försök att inte äta hundmat. Det kan ge dig gaser.
6.
Under reklamfilmer, varför inte mellanmål på något hälsosamt, som en morot eller en bit av selleri? Kom ihåg att nyckeln bli tjock är att aldrig sluta äta. Det måste bli en del av ditt liv som gör att man trivs med dig själv. Om någon gör narr av dig, bli inte förolämpad. De är bara avundsjuka för att de är mager. Det viktiga är att du gillar dig själv och må bra om vem du är. Självkänsla. Så, hålla uppe det goda arbetet, äta till ditt hjärtas innehåll och vara glad!


Previous:nothing Next:hur man ska behandla löss med zink

Relaterade artiklar


 • hur att förstå människor som skär sig
 • hur man skapar ett hem sensoriska rum
 • hur förmå labor
 • hur man bästa sättet att undvika överätande under semesterperioden.
 • hur förklara PMS till en preteen
 • hur man använder en bärnstensfärgad barnsjukdomar halsband
 • hur man hittar åtgärder för att bekämpa förkylningssymptom
 • hur man diagnostisera depression hos äldre
 • hur man kan förbättra din hälsa
 • hur man ska behandla arsenik i vatten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com