hur man får ut det mesta av dina linser

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-07-17
Kontaktlinser ger en mycket bekväm och praktiskt alternativ till glasögon. Ändå är det många som tvekar fortfarande över att göra övergången från glasögon till kontakter. Ofta sådan tvekan är en följd av oron för lämplighet och säkerhet av kontaktlinser på enskilda individer. Men finns det egentligen ingen anledning att oroa sig för att göra övergången från glasögon till kontakter. Genom att följa några enkla steg, är det lätt att säkert och bekvämt njuta av friheten och skarp vision som erbjuds av kontaktlinser.

Du behöver:
läkarbesök
. tvål och vatten.


1.
Rådgör med en legitimerad optiker. Detta är inte bara klokt, det är absolut nödvändigt. För att kunna använda kontaktlinser behöver du ett recept från din ögonläkare. Dessutom kommer din optiker kan hjälpa dig att avgöra vilken typ av linser är de mest lämpliga för din synkorrigering och ögat behöver vård.
2.
Tänk på din livsstil och hur du kommer att använda dina linser. Till exempel, om du vill bära dina kontakter på regelbunden basis, kontakter avsedda för långsiktig används kan vara lämpliga. Å andra sidan, om du bara vill ha dina kontakter från tid till tid eller inte vill oroa dig för rengöring dina linser kan endagslinser kontakter vara det mest lämpliga alternativet för dig. Genom att ta tid att tänka på hur du ska använda dina linser kommer din övergripande erfarenhet visa sig bli att vara långt mer tillfredsställande och givande.
3.
Fundera några särskilda krav eller önskemål som du kan ha. Till exempel, om du leder en aktiv livsstil och delta i sport, kan du vara intresserad av kontakter för att förbättra vissa färger och för att filtrera bort UV-strålar. Andra alternativ som många människor finner tilltalande bl. a. linser som ökar bärarens naturliga ögonfärg eller helt byta ögonfärg.
4.
Hitta en kvalitet återförsäljare av kontaktlinser. Kontakter kan köpas i butik eller online. Medan priserna på olika märken och sorter kan variera, många typer av kontaktlinser är tillgängliga till överkomliga priser från rabatt återförsäljare som CoastalContacts. com. CoastalContacts. com och andra återförsäljare rabatt erbjuder allt från dagliga disponibla kontakter till objektiv avsedda för personer med astigmatism.
5.
Utbilda dig på rätt linsskötsel och ögonvård. Betydelsen av detta steg kan inte nog understrykas. Genom att följa en ordentlig rutin linsskötsel, kommer du att skydda konsumenternas hälsa och säkerhet för dina ögon. Å andra sidan, om du inte hand om linserna ordentligt, kommer du att utsätta dina ögon för risken för infektion
6.
helt enkelt njuta av friheten och bekvämligheten med tydlig vision utan behov av glasögon!


Previous:nothing Next:hur man rengör mögel på barnens badleksaker

Relaterade artiklar


 • hur man bestämmer när hjälpmedel är rätt för barn med kroniska sjukdomar
 • hur man handskas med döden av en älskad
 • hur man hittar en thoraxkirurg
 • hur man hanterar ett barns cancerdiagnos
 • hur man använder stående teknik för bröstcancer tentor
 • Hur identifiera normalt tryck hydrocefalus
 • hur man hittar en ent läkare
 • hur man gör kryckor mer bekvämt för de funktionshindrade av skada eller sjukdom
 • hur man förebygger infektion av en solbränna
 • hur man kan hjälpa någon med makuladegeneration
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com