hur man kan vara säker på väg till bilen i ett garage eller parkeringsplats

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-15
Till alla kvinnor därute . . . . . . Här är vad jag gör för att skydda mig när du går till min bil själv i en stor parkeringsplats

Du behöver:. .
Keys
Mod.
Medvetenhet om din omgivning.


1.
Första jag parkera alltid min bil nära en lyktstolpe på parkeringen. Om jag är på Walmart, jag alltid park vagnen ställningar, kan därför vid behov, kan kärror användas som ett vapen och vara ganska högljudda . . . . . . att få uppmärksamhet.
2.
andra har jag alltid startnyckeln mellan mina pekfinger och min långfingret. Om du skulle bli attackerad plötsligt, kan du använda din nyckel till din jab assaulter i ögat.
3.
Tredje, när du komma nära din bil, alltid uppmärksamma de fordon på vardera sidan om dig och framför dig. Om någon sitter i sin bil ser misstänksam, har du fortfarande tid att gå tillbaka till butiken som du glömt något. Eller, om så behövs du kan "råka" trycka på panik-knappen på din kedja så om det finns någon annan på parkeringen, kommer de att titta på ditt sätt. Detta kommer sannolikt att avskräcka en assaulter.
4.
När du går fram till bilen, innan du kommer in, titta i ditt fönster för att se i fram-och baksätet om någon är där. Om inte, sätt dig i bilen och lås dörren omedelbart.

Tips och varningar


 • fick jag ett mail om en dam som gick ut till sin bil att lägga märke hennes däcket var platt. Hon fortsatte att komma ut en domkraft och börja ändra det. En snygg man i kostym med en portfölj frågade om hon behövde hjälp. Hon accepterade. Han bytte däcket för henne och när han slutade han satte Jack och hans portfölj i hennes stam. Han frågade henne om hon kunde ge honom skjuts till sin bil eftersom han hade parkerat hela vägen på andra sidan av parkeringen och han var försenad. Hon frågade honom varför han lämnade ut den utgången och han sa att han hade sprang in en gammal vän, åt lunch och fick vände sig om och gick ut fel avsluta. Lyckligtvis tänkte hon och hon berättade att hon skulle gärna ta honom till hans bil, men hon var tvungen att gå in och göra en mer köp att hon hade glömt, men han kunde sitta i sin bil och vänta. Hon sa att hon skulle skynda. Hon gick tillbaka in i köpcentret och fick väktaren att gå tillbaka ut till sin bil med henne. När de kom ut till bilen, var mannen borta. När hon öppnade sin koffert senare, fann hon sin portfölj. Att hon öppnade den för att se om fanns någon form av identifiering och fann knivar, rep och tejp. Hon fann också att hennes däck var bara platt eftersom alla var luften släpps ut. Detta var en överlagd plan för killen men på grund av hennes snabbt tänkande, överlevde hon. Bara för att någon är klädd snyggt eller är snygg betyder inte att de är pålitliga.
 • Låt aldrig din vakt.


 • Previous:nothing Next:hur man kan stoppa mardrömmar hos barn

  Relaterade artiklar


 • hur man åldras och vara lycklig
 • hur man kan hjälpa en hustru med klimakteriet
 • hur man bygger upp ditt självförtroende
 • sätt att identifiera och behandla vaginism
 • hur man gör en bröstsjälv tentamen
 • Hur man vet om ett blåmärke är allvarlig
 • hur man ger upp läsk
 • Hur man känner igen Gauchers sjukdom
 • hur man hittar en neonatolog
 • Hur man känner igen kolik symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com