Ero Paineen Flip ja Hard FlipPaine Flip vs Hard Flip

Paine flip ja kova flip kahdenlaisia ​​rullalautailu tai flip temppuja. Koska nämä kaksi temppuja liittyvät rullalautailu, ne ovat yleensä suoritetaan rullalauta jossa muunnelma Rullalautailija 's toimet suorittaa sekä temppuja. Molemmat temppuja vaativat ketteryyttä, tasapainoa, ja liikkeen tarkkuus.

Lähtöasentoon sekä temppuja on ottaa yksi jalka toiseen päähän hallituksen ja yksi jalka edessä linjan. Purkamista, molemmat jalat odotetaan olevan laudalle jälkeen läppä.

Toinen yhteinen nimittäjä molempien flip temppuja on, että ne ovat harkita perusteet. Monet muunnelmat näistä temppuja on kehitetty ja suorittaa monella tapahtumiin.

Vuonna paine etukannen, skateboarder kohdistaa painetta (käyttäen yksi jalka) taakse hallituksen tekemään hallituksen läppä. Paine soveltavat tavallisesti takaisin jalka takapuolella on rullalauta. Jos paine levitetään edessä jalka ja vapautuu takaisin jalka, se on edelleen paine läppä, mutta se myös pitää nollie. Riippuen paikasta, jossa painetta käytetään (joko kantapää puoli tai varvas puoli), voidaan suorittaa muunnelma paine läppä.

Kun läppä on rullalauta ei seurauksena pop. Paine läppä voi johtaa käännetään rullalauta mihin tahansa suuntaan tai tekee varial voltteja.Yhdellä silmäyksellä, paine läppä voi näyttää kova läppä monien muiden temppu flips. Jotkut muunnelmia tästä flip temppu ovat: paine varial kickflip, paine varial heelflip, 360 paine sisäänpäin kantapään läppä, ja 360 ukkonen läppä.
Toisaalta, kova flip näyttää melkein sama kuin paine läppä. Kuitenkin kova läppä on itse asiassa yhdistelmä etupuoli pop työntää ja potkia läppä. Kova läppä voidaan myös kuvata kova varial kickflip. Tämä temppu johtuu Rodney Mullen.

Kuten paine läppä, asento jalat kova läppä on sama. Selkä jalka käytetään pop asentoon edessä jalka mahdollistaa Rullalautailija tehdä potkun asentoon. Toisin kuin paine läppä, kova läppä suoritetaan pop kanssa takaisin jalka suorittamista pop asentoon.

Lisäksi, vaikeimmin voltteja suoritetaan pyörimään 180 astetta. Vaihtelu kova läppä voi tehdä läppä kääntää 360 astetta. Suorittaessaan kova läppä on tavaramerkki, illuusion läppä. Illuusio läppä on käsitys, jossa skateboard näyttää kääntää välillä luistelija 'jalkojen sijasta käännetään alle läppä.

Sen vaihtelut kuuluvat fakie kova läppä temppu, paine kova flip temppu, ja 360 kovaa läppä.

Yhteenveto:

Sekä paine läppä ja flip temppu kahdenlaisia ​​flip temppuja (tai rullalautailu temppuja), jotka ovat suosittuja skeittaajien. Molemmat temppuja pidetään perus tai 'vanhan koulun' flip temppuja.

Paine läppä on temppu, joka voidaan tehdä vaihtelua, mutta se on yksinkertainen olemukseltaan. Toisaalta, kova läppä on perus temppu, mutta on myös yhdistelmä etupuolen pop työntää ja potkia kääntää.

Paine läppä on perus läppä temppu, johon kuuluu paineen kohdistamiseksi loppupäätä hallituksen kanssa takaisin jalka. Edessä jalka on paine läppä ei tee mitään. Toisaalta, kova flip käyttää molempien jalkojen. Takaisin jalka tekee pop kun edessä jalka tekee potku asentoon.