Ero Itä kuningas ja Kalifornian KingItä kuningas vs Kalifornian King

Kun joku näkee 'Eastern King' tai 'Kalifornian kuningas', se ei tarkoita, että on olemassa kuningas Kaliforniassa. Sen sijaan nämä olivat nimiä, jotka annettiin ylimitoitettu patjoja, joista on tullut yhä suositumpi suurten makuuhuoneen asuntoja. Nämä sängyt ovat suurempia kuin perinteinen Queen tai täysikokoinen vuode, ja joissain tapauksissa vaatia omistajat tilauksesta vuodevaatteet, joka sopii ne asianmukaisesti. Yhdistyneessä kuningaskunnassa, niiden king-size-vuode on koko amerikkalainen queen ja niiden super king on sama kuin amerikkalainen kuningas. Kalifornian kuningas ja Itä kuningas sängyt voi ostaa tahansa patja ja kalusteet myymälöissä hinnat yläpäässä patjat kuin maksat koko. Valitettavasti, koska nämä sängyt ovat niin suuria, niitä on vaikea liikkua yksin ja on vaikea päästä sisään ja ulos tiettyjä huonetta. Sinun täytyy olla varma, että on tarpeeksi tilaa talon Itä kuningas tai Kalifornian kuningas, jos aiot ostaa yksi.

Itä king-size-vuode omistaa 76 tuuman 80-tuumainen pitkä patja ja on tyypillisesti kutsutaan vain king-size patja. Kalifornia king-size-vuode omistaa 72 tuuman 84-tuumainen pitkä patja. Tämä on suurin sänky saatavilla Yhdysvalloissa. Itäinen king bed pidetään tyypillisesti yhtä suuri kuin kaksi pitkä erillistä kokoinen vuodetta neljä ylimääräistä tuumaa ja leveys. Joten se vie paljon tilaa; kuitenkin, siellä on runsaasti tilaa kaksi ihmistä nukkumaan mukavasti. Itäinen kuningas on neljä tuumaa leveämpi kuin Kalifornian kuningas ja on suosittu suurempien ratapölkkyjen ja pariskunnille, jotka haluavat levittää ja on muita mukavuutta. Kalifornian kuningas on neljä tuumaa pidempi kuin Itä parisänky ja on suosittu pitempi ratapölkyt jotka löytää perinteisen kuningas liian lyhyt mukavuutta. Kun ostokset lakanat ja vuodevaatteet, Itä king-size-vuode on merkitty 'king-size' yksin, kun taas löytää kauemmin vuodevaatteet, on tarpeen erityinen jotta Kalifornian kuningas. Molemmat sängyt luotiin tarkoituksenaan auttaa pitempi ja suuremmat keskimääräistä ratapölkyt, ja jopa ne, jotka vain haluavat levittää, jossa on enemmän tilaa kuin queen-size patja.
Vaikka Itä ja Kalifornian kuningas sängyt voi näyttää olevan monia eroja, todellisuudessa, erot ovat vain muutaman tuumaa toisistaan.
Yhteenveto:1. Itä kuningas ja Kaliforniassa king viittaavat vuoteet, jotka ovat keskimääräistä suurempia kuningatar mitoitus. Itäistä kuningas kutsutaan myös tavallisena king-size patja.
2. Itä kuningas on neljä tuumaa leveämpi kuin Kalifornian kuningas, ja Kalifornian kuningas on neljä tuumaa pidempi kuin Itä kuningas patja. Koko Itä kuningas on 76 tuumaa leveä 80 tuumaa pitkä ja Kalifornian kuningas on 72 tuumaa leveä 84 tuumaa pitkä.