Ero Double ja Full sänkyOn olemassa monia erilaisia ​​sänky tyyppejä ja kokoja palvelemaan tarvetta eri henkilöitä. Sänky yksi ostaa määritetään yleensä yksilöiden lukumäärä, jotka aikovat käyttää sitä. Lisäksi joidenkin, tilaa on myös ratkaiseva tekijä; kuinka paljon tilaa on olemassa tietyssä huoneessa selittää myös valintaan bed. Yleensä ihmiset vain tietävät kahdenlaisia ​​bed; Sänky yhdelle henkilölle ja parivuode kahdelle. On kuitenkin olemassa muita kokoja ja tyyppejä saatavana sekä palvelemaan muita käyttäjien tarpeita. On korostettava, että koko mitään sänky säätelevät useat standardeja. Sänky koko viittaa eri ulottuvuudet patjan ja nimet vakiokoko. Tämän lisäksi on kuitenkin huomattavasti vaihtelua kehyskoko eri vuodetta. Koko patja on standardoitu ja käytetään tehdä osto ja myynti päätöksiä.

Parivuode

Parisängyt ovat yleisesti tunnettu vuodetta että mahtuu kaksi ihmistä. Joissakin osissa maailmaa, ne ovat synonyymejä täyteen vuodetta, mutta se ei ole kaikkialla. 1960-luvulle asti, parivuode olivat yleisimpiä vuoteet kahdelle henkilölle. Yleensä ne ovat noin 15 tuumaa leveämpi kuin sänky. Tämä varmistaa sen, että noin 27 tuumaa unen tilaa jää kunkin yksittäisen. Ne ovat 75 tuumaa pitkä, joka on yleensä riittävän tilava useimmat aikuiset, ja se on melko harvinaista, että sänky päätyy lyhyt joillekin pitkä henkilö. Ulkomitat ovat 54 tuumaa leveä ja 75 tuumaa pitkä. Leveys per henkilö on 27 tuumaa. Etuna parivuode on, että se mahtuu kaksi ihmistä ja mahtuu pieneen huoneeseen samoin. Lisäksi levyt tästä sänky ovat myös halvempia kuin levyt king size tai queen size vuodetta. Haittana on, että jotkut parit tai aikuiset voivat löytää bed liian kapea tai tuntuu, että on tilanpuutteen vuoksi. Tämä on kuitenkin harvoin tapauksessa.

Koko sänky

Täydellinen sänky on myös sänky, joka on suunniteltu mukautumaan kaksi ihmistä. Se on pienempi kuin kuningas tai queen size-vuode ja on samanlainen parivuode joissakin sen ulottuvuuksia. Se on myös 54 tuumaa 75 tuumaa ja tarjoaa 27 tuumaa per yksilö. Se on sama etu, että mahtuvat pieneen huoneeseen ja halvempaa lakanat.

Ero kaksi sänkyä

Annettujen tietojen perusteella, parivuode ja koko sänkyä näyttää täsmälleen sama. Saat vakiokoko parivuode, tämä on todella totta. On kuitenkin olemassa vain yhdenlaisia ​​koko sänky käytettävissä, mutta eri kokoisia parivuodetta. Yksi näistä on pieni kaksinkertainen, joka tunnetaan myös kolmen neljäsosan sänky, joka on 48 tuumaa 75 tuumaa. Sitten on kaksinkertainen pidemmät joka on 54 tuumaa 80 tuumaa. Se on sama leveys mutta suurempi pituus ja näin ollen se käsittelee puute jalkatilaa erittäin pitkä ihmiset kohtaavat.

Yhteenveto

1). Parisängyt ovat olleet yleisimmät vuoteet kahdelle henkilölle2). Parivuode ja täydellinen sängyt ovat samat suurimmassa osassa maailmaa; yleensä molemmat ovat 54 tuumaa 75 tuumaa

3). On vain yksi tyyppi koko sänky käytettävissä, mutta erikokoisia parisänkyä:

a. pieni kaksinkertainen, joka tunnetaan myös kolmen neljäsosan sänky, joka on 48 tuumaa 75 tuumaa

b. double extra-pitkä, joka on 54 tuumaa 80 tuumaa