Ero Reiki päätylevyt ja Standard päätylevytReiki päätylevyt vs Standard päätylevyt

Hierontasängyt on kolme eri vaihtoehtoa. Nämä kolme erilaista vaihtoehtoa eron vuoksi lopulta levyjen annetaan hieronta taulukossa. Päätylevyt ovat olennainen osa hierontapöydän ja ei voi poistaa tai muuttaa. Niinpä, kun yksi ostaa hierontapöytä, pitäisi olla tietoinen eroista Reiki päätylevyn ja tavallinen päätylevy. Molemmin puolin samantyyppisiä päätylevyt on kiinnitetty, mutta joissakin taulukoissa, kuten Earthlite, toinen puoli on vakio päätylevyt kun taas toinen pää on Reikiä päätylevyt. Näitä kutsutaan yhdistelmä hieronta pöydät.

Reiki päätylevyt
Reiki on erityinen hieronta, ja Reiki mestarit ovat suorittaa hierontaa lähinnä istuma-asento. Tämä johtuu siitä, liittyy paljon pään ja jalka hierontaa. Hierontapöydän Reiki päätylevyjen tuottaa enemmän mukavuutta terapeutin kannalta istuu ja helposti asettaa jalkansa alle hierontapöytä. Päätylevyjä on kaari lopussa joka näyttää 'U.' Rakenteellinen suunnittelu ei tueta sekä standardin päätylevyn siten paksuuden päätylevyn on yleensä suurempi tehdä kestäviä. Se auttaa polvien terapeutin helposti sovittaa pöydän alle, ja jalat Don 't tarvitse venyttää kun istuu pitkiä istuntoja.

https://www.physique.co.uk/catalogue_images/lifestyle_couch.jpgStandard päätylevyt
Rakenteellisesti vakio päätylevyt ovat vahvempia. Ne ovat vakaampia. Syynä on joskus kun hierontaa, kuten urheilu hierontaa on annettava asiakkaille, terapeutti tarvitsee asentaa pöytään yhdessä asiakkaan ja tukemaan kehon painoa kaksi ihmistä. Kestämään voimakasta hieronta tekniikoita, taulukon on oltava vahva ja vakaa. Sitä ei kallioon tai täristä tai väistyä aikana voimakasta hierontaa. Haittapuoli standardi päätylevyjen on, että ne eivät tarjoa jalkatilaa pöydän alle. Terapeutti, joka ei istu saada pois suunnittelusta, mutta jos heillä on istua, se ei ole kovin mukava. Jalat on venytetty sijoittaa kehon muodon mukaan taulukon. Vakaus standardin päätylevyn tulee koristeellinen 'X' muoto.

Yhteenveto:

1. Reiki pää levyt hierontapöytä tarjota enemmän mukavuutta terapeutti, kun hän istuu kuin päät suunniteltu kuten 'U' ja polvet voidaan sijoittaa pöydän alle. Standard päätylevy hierontasängyt ei ole muoto mahtuu polvien terapeutin pöydän alla joten se sopii paremmin terapeutti, joka haluaa seisoo.