Ero Nenä ja Tail of a Rullalauta Nenä vs Tail of a Rullalauta

Hännän ja nenä rullalauta voi näyttää lähes sama. Joillekin rullalaudat, jossa nenä ja häntä ovat samassa kulmassa, voi luistella joko tavalla. Mutta muitakin rullalaudat eri kulmia nenän ja hännän, joka voi tehdä ero.

Monille rullalaudat, nenä ja hännän olla erimuotoisia tai kourut. Useimmissa skateboards on nenä erityisellä kirkkaan värinen laitteistoa päälle siten, että luistelijat voivat helposti erottaa sen häntää.

Vanhojen koulu rullalaudat, nenä on litteä ja pyöreä ja häntä on kaareva ylöspäin. Vaikka skateboards, joita myydään nykyään on samat päät niin joskus se voi olla merkityksetöntä erottamaan nenä hännästä.

Jos pää rullalauta on pienempi, niin se on hännän, ja sitä suurempi osa on nenä. Toinen termi nenä on 'saalis', koska se todella saaliit jalka kun teet Ollie. Joten nenä pitäisi olla suurempi paremmin kiinni sinun jalka. Pyrstö rullalauta on pienempi ja on hieman lähempänä maanpintaa on parempi pop ja reagointinopeutta. Se 'on oikeastaan ​​vaikeampaa luistella kun käytät kookkaampi pää skateboard kuin häntää.

Joillekin rullalaudat, häntä on jyrkempi, pidempi, ja leveämpi kun nenä on terävämpi ja kapeampi. Mutta voit tehdä enemmän temppuja, kun nokka rullalauta on leveämpi ja suurempi.Nenä ja hännät rullalautailuun voidaan suojata. Nenä on suojattu asettamalla nenäsuojan muovista puskuri, joka suojaa edessä rullalauta. Sitä käytetään yleensä vanhan koulun rullalaudat. Vaikka hännän voidaan peittää hännän vartija, joka on muovinen kansi, joka suojaa häntä.

Sillä rullalaudat samalla hännän ja nenä, voi luistella vaihtamalla niitä. Mutta jos luistella eteenpäin vain toisesta päästään, niin se voisi helposti käyttää sitä alas, kun teet autot, kansi, ja harjauskertaa. Mikä 's hyvää tästä ajatuksesta se on mukavampaa luistella ja tehdä erilaisia ​​temppuja, vaikka se olisi vaikea murtaa ja luistella kun skateboard on kulunut toiseen päähän. Joten se on parempi vaihtaa molemmissa päissä skeittilauta niin että se olisi kulumista tasaisesti.

Yhteenveto:

1. Hännän ja nenä skeittilaudoilla täsmälleen samalta, mutta yleensä se poikkeaa kulmassa erottamaan niitä.
2. Nenä on erityinen kirkas värillinen laitteistoa sen erottamiseksi häntää.
3. vanha koulu rullalaudat, nenä on litteä ja pyöreä, kun häntä on kaareva ylöspäin.
4. Joidenkin rullalaudat, häntä on pienempi ja nenä on suurempi. Mutta nenään pitäisi olla suurempi paremmin kiinni sinun jalka.
5. Tails skeittilautojen ovat pienempiä kuin nenä, ja se on melko paljon lähempänä maanpintaa, joka aiheuttaa sen kuluvat nopeammin.
6. Nenä voidaan suojata nenäsuojan kun häntä on peitetty hännän vartija estää niitä yllään.