Ero Call of Duty ja BattlefieldCall of Duty vs Battlefield

Kaksi suurta pelejä johtavan monikanavaympäristö first person shooter teollisuus ovat Call of Duty ja Battlefield. Nämä kaksi peliä ovat dominoi pelimaailmassa ja kehittää ajan hallita toistensa kanssa. Call of Duty on suosittu sen loisteliaasti suunniteltu taistelu areenoilla, jotka muistuttavat todellinen sota areenoilla ja Battlefield on tunnettu valtava maisemia rönsyilevän karttoihin. Jokainen peli on erilainen peli. Molemmat pelit tarjoavat ominaisuuksia liimata pelaaja hänen sohvalla koko päivän pitää ne sitoutuneita uusiin tehtäviin, suuri aseita ja liitetiedostoja.

Call of Duty: Ghosts tarjoaa laajat pelaaja räätälöinnin jossa sotilas voidaan luoda valitsemalla fyysiset ominaisuudet, sukupuoli, aseita jne. Mukaan pelaaja 'valintaa. Räätälöity pelaaja on ainutlaatuinen ansiosta yli 20000 hämmästyttävä yhdistelmät. Numero etuisuuksia eivät rajoitu. alkaen 1 ja 5 voi olla 8 eri etuisuuksia. menettämättä sivuvarsien johtaa osaksi 3 enemmän pisteitä ja näin lisätä etuisuuksia. COD on 20 uutta tappaa raitoja. uusi ryhmä järjestelmä avulla pelaajat voivat muokata omia ryhmiä ja listalla ylös arvovaltaa jäsenistä. grafiikka moottori uuden COD on päivitetty ja on loistava joka tarjoaa reaaliaikaisen valaistus, dual hahmonnusteknologiaan ja 60 fps. Se 'on paras COD asti mennessä. Dynamic Map Event ominaisuuden avulla pelaajat vaihtaa online-pelaamista strategioita. Lisäksi pelaajat voivat olla vuorovaikutuksessa pelin todellisessa elämässä kautta uuden COD App yhteensopiva kaikkien älypuhelimen tai tabletin alustoilla.

Battlefield 4 ominaisuuksia komentaja pelitilassa, jossa pelaaja voi pelata komentaja 'näkökulmasta, laittaa tilauksia, merkitse kapenemiskohdat ja ohjeistaa joukkue toimintaansa. Tämä peli voidaan toistaa tietokoneella tai älypuhelimella / tabletti. aiheesta Battlefield 4 on yksinkertaisesti mahtava uuden Frostbite 3 -tekniikka. ympäristö on peli muuttuu ympärillä aivan kuten oikeassa elämässä. Voit muuttaa mitä haluat ja Dynamic Map System on enemmän muokattavissa kuin Call of Duty. vesi aallot ovat realistisempia tuloksena luodaan harjoittaa veteen taistelulajit. Battlefield sovellus on nyt käytettävissä kaikissa älypuhelimen tai tabletin muotoja ja voit tarkistaa palvelimen, nähdä tilastoja ja tarkistaa ystäviä 'toimintaa missä tahansa. Jopa pelin aikana, App toimii toisena näyttöön ja yksityiskohdat karttoja, kapenemiskohdat, toiminta joukkueen jäsenet ja mahdollisuus muuttaa palvelimen.

Tärkeimmät erot Call of Duty ja Battlefield:

Call of Duty on suosittu sen realistinen ja taidokkaasti suunniteltu taistelu areenoilla. Battlefield on suosittu sen suuri maisemat valtava kartalla.
COD tarjoaa laajan pelaaja räätälöinnin, joka ei ole saatavilla Battlefield.


Pelattavuus Call of Duty on verrattain Gamer ystävällinen kuin Battlefield.


Battlefield on tarjolla parempi grafiikka (Frostbite 3) kuin Call of Duty.