Ero liikenne- Tuoli ja PyörätuoliTransport Chair vs Pyörätuolin

Pyörätuoli on suunniteltu helpottamaan yksittäisen liikkua, kun hän on kykenemätön kävely takia sairauden, vamman tai vamman onnettomuudesta. Se on tuoli pyörillä ja voidaan käyttää manuaalisesti, tai se voidaan varustaa moottorilla.

Sen ensimmäinen tunnettu käyttö oli 6.-luvulla Kiinassa, ja se koki useita rakennemuutoksia kunnes keksintö vuonna 1933 on teräksisen pyörätuoli, joka on kokoontaitettava ja kevyt. Tänään, pyörätuolit tulevat eri tyyppejä ja tehdään eri materiaaleista.

Tavallinen pyörätuoli, vaikka on valmistettu teräsrunko ja muovinen, vinyyli tai nailon tarvikkeet ja verhoilu. Istuimet on mitattu 16 x 18 tuumaa, ja se on varustettu kaksi suurta pyörää takana ja kaksi pyörät edessä.

Riippuen potilaan tarpeiden, pyörätuolit voidaan mukaan hänen vaatimukset. On jopa pyörätuolit kilpa ja yleisurheilu, kuten voima tuolin jota käytetään pelaa jalkapalloa ja jalkapallo.

Pyörätuolit yleensä käyttää potilailla, jotka eivät edellytä toisen henkilön apua liikkua, koska ne voivat silti käyttää käsiään. Ne voivat toimia pyörätuolin itse joko käsin tai käyttämällä valvonta moottoroitu pyörätuoli.Eräs muun tyyppinen pyörätuoli on kuljetuksen tuoli. Se on erityinen tuoli, joka on tarkoitettu potilaille, tai henkilöille, jotka eivät pysty kävelemään tai käyttämään aseita ja kädet liikkumaan itse pyörätuolia. Sen käyttö vaatii toisen henkilön apua siirtää potilaan tuolin sekä kuljettaa häntä ympäri sitä. Se on lujasti rakennettu ja kevyempi kuin tavallinen pyörätuolin ja on helpompi liikkua ja hallita.

Se on valmistettu teräksestä tai alumiinista ja istuimen korkeus on 16 x 17 tai 19 tuumaa. Se on varustettu neljällä pyörällä, jotka mittaavat kahdeksan tuumaa halkaisijaltaan. Takapyörät ovat kiinteitä ja jarrut liitetty kahvoihin, kun etupyörät ovat kiinnitetty kääntyvä joten se on helppo liikutella.

Verrattuna muihin pyörätuolien, liikenteen tuoli on halvempaa ja on yleisimmin käytetty sairaaloissa ja muissa lääketieteellisissä laitoksissa, koska se tarjoaa helpompaa ja kätevä tapa liikkua potilaille ympäri.

Yhteenveto:

1. pyörätuoli on tuoli pyörillä, joka on suunniteltu auttamaan yksittäistä liikkua, kun hän menettää kyky kävellä takia vamman tai sairauden kun liikenne tuoli on muunnelma pyörätuolin.
2. Molemmilla on neljä pyörää; vaikka pyörätuolissa on kaksi suurempaa takapyörät ja kaksi pienempää etupyörää, liikenteen tuoli on neljä pyörää samankokoisia.