Ero PPK ja PPK / SPPK vs. PPK / S

Pidätkö aseet? Jos näin on, Don 't lelu niitä vähiten. Mitä tulee aseen laatu, on tietyn merkin, joka usein tulee mieleen innokas ase ystäville. Tämä on Walther PP pistooleja. Nämä aseet ovat enimmäkseen puoliautomaattisia luonnossa. PP pistoolit ovat kiinteitä tynnyri tyyppi, ja sen lehti on yksi sarake. Jotkut sen tarkempia aseet ovat PPK ja PPK / S.

Niistä kaksi, PPK luokka on yleisin, ainakin silloin. Täysin tunnetaan Polizeipistole Kriminalmodell, se on muuten kopioidaan yhteisen poliisin pistooli tai etsivä pistooli. Sitä kutsutaan sellaisenaan, koska sen koko tekee siitä soveltuu peitetoiminnan, koska se voidaan piilottaa paremmin alle yksi 's plain vaatteet. Se on pienempi kuin PP pistooli, ja sen pito on lyhyt myös. Tämän, aikakauslehti- kapasiteetti on jotenkin vähentynyt.

PPK pistooli luotiin ja julkaistiin vuonna 1931. Koska ase 's rikas historiallinen tausta ja tihkuu kuuluisuutta, sitä on käytetty elokuvissa kuten suositun James Bond ominaisuus sarjan tavaramerkkinä aseen Bond itse. Se oli myös ase käyttämä natsien 'sotilaallinen poliisi. Halpamainen, se oli ase jota Hitler hänen itsemurhan.

PPK / S pistooli on periaatteessa sama kuin PP, mutta jossa on PPK dia. Se kehitettiin myöhemmin kuin sekä PP ja PPK. Se tehtiin vahvistamisen jälkeen vuoden 1968 Gun Control Act (USA). Tämä laki on kieltänyt tai estetty muuta pistooli luokkia, jotka eivät täytä 'standardi' suuntaviivat pistoolit. Näin ollen PPK oli yksi näistä tyypeistä, joita hiljalleen pyyhitty pois. Se ei läpäissyt tuonti pistettä testin vain yhden pisteen. Tästä johtuen, Walther yhdistettiin ominaisuuksia PP ja PPK luoda uusi ase. Yhdistämällä kehyksessä PP piipun (ja dia) ja PPK, Walther on kehittänyt PPK / S-versio. Tuloksena on ase, joka oli itse asiassa hieman painavampi kuin kaksi edeltäjänsä. Kuitenkin tämä lisäpainoa (1. 8 unssia painavampi) on tekijä, joka on tehnyt PPK / S läpäisevät tuonti testi; jolloin siitä tuli uusi pistooli standardin Walther.

Nykyiset versiot PPK / S, erityisesti niitä valmistanut Smith \u0026 amp; Wesson, on joitakin pieniä muutoksia alkuperäiseen muotoilu. Nyt se tarjoaa paremman suojan ampujaa pidentämällä otettaan tang. Tämä suojaa käyttäjää vastaan ​​dia puremat (yhteinen ongelmia kohdataan alkuperäisen PPK / S).1. PPK / S on hieman painavampi kuin PPK pistooli.

2. PPK / S on uudempi aseen malli verrattuna PPK.

3. PPK / S läpäisi tuonti piste testi vaaditaan Yhdysvalloissa

Kokonaiskorkeus: 104 mm (4 1)

Paino: PPK / S painaa 51 g (1 8 oz) enemmän kuin PPK
PPK / S lehden mahtuu yksi ylimääräinen kierros, molemmissa calibers.