Ero UFC ja WECUFC vs WEC

Kun olet rakkaus urheilu kuten paini, jalkapallo tai koripallo, saatat saada sekoittaa lyhenteet eri urheiluliittojen. Sama pätee kanssa paini, jossa kaksi nimeä soi tuttuja: UFC ja WEC.

UFC tarkoittaa Ultimate Fighting Championship, joka perustettiin vuonna 1993. Se 's yksityinen yritys, joka käsittelee Vapaaottelu edistäminen, ja niiden pääkonttori sijaitsee Las Vegas, Nevada.

WEC, toisaalta, tarkoittaa maailman Extreme Cagefighting. Se kuuluu MMA tai Vapaaottelu edistäminen luokka, joka on 'sisaryhtiö' UFC. Sekä UFC ja WEC omistaa ja tuotetaan Zuffa. Verrattuna UFC, WEC on nuorempi yhtiö, joka itse asiassa käyttää samoja sääntöjä kuin sen sisarus yritys.

Yksi selviä eroja näiden kahden välillä on, että WEC pitää sen ottelut pienemmässä kahdeksankulmainen häkki, verrattuna alkuperäiseen 'Octagon' käytetään UFC taistelee. On olemassa useita paino osastojen alle UFC jotka ovat kevyet, välisarjan, keskisarjan, kevyt raskaansarjan ja painavaa. Sillä WEC, divisioonien ovat kevyet, höyhenenkevyt, kääpiösarjalainen ja optimoidun.

Koska sekä UFC ja WEC ovat omistukseen Zuffa, on yleensä spekulaatioita, joissa kaksi yhtenäistetään. On kuitenkin olemassa monia eroja kahden, niin yhdistyminen näyttää olevan kaukana käsite. Tämä on erityisen totta, koska WEC keskittyy enemmän kevyt luokkaa, kun taas UFC on kaikki paino alueet.Yhteenveto:

1. UFC on isompi ja vanhempi organisaatio, kun taas WEC on pienempi ja nuorempi organisaatio.

2. UFC keskittyy Vapaaottelu, jotka pelataan Octagon häkkiin, kun WEC on myös keskitetty Vapaaottelu, mutta pelataan pienemmässä kahdeksankulmainen häkki.