Ero Aikido ja Kung fuAikido Vs Kung fu

Jos satut törmätä pulma valitsemisesta minkälainen kamppailulaji oppia niin ehkä sinun pitäisi ainakin tietää kunkin tieteenalan. Kuten erottamaan aikido alkaen kung fu, sinun pitäisi ensin tietää periaatteet mukana niin, että olet voittanut 't saada pettynyt lopussa.

Aikido on yleensä eräänlainen kamppailulaji, että 's perustuu pääasiassa puolustamiseen itseään. Se ei ole' voimaa voimaa 'kamppailulaji, koska se ei käytä vastaan' vahvuus, jotta alistaa hyökkääjä. Se on vähemmän aggressiivinen verrattuna muihin kamppailulaji tyypit kuten Hapkido ja jopa kung fu.

Kung fu on yleisempi termi, joka koskee kokoelma kiinalaisen kamppailulaji tyylejä. Sen nojalla, on monia koulukuntia kuten Wushu ja Wing Chun muiden joukossa. Se käsittelee ruumiin aseena päästä jalka ja sitä käytetään, jotta alistaa vastustajaan nopeimman ajan mahdollista ottaen vähiten vahinkoa. Se myös kokoaa huomioon taidetta itsepuolustusta. Mutta toisin kuin aikido, kung fu on aggressiivisempi, koska se oikeuttaa käyttämään yhtä suuri tai suurempi voima torjua hyökkäyksiä. Se on 'vahvuus voimaa' tyyppinen kamppailulaji.Kung fu on myös mittaus, miten omistettu yksi on taidetta. Tämä termi voi tarkoittaa saavutus ja taitoa kirjaimellisesti Chinese. Että 's, miksi se on ok sanoa, että yksi' s kung fu on loistava ruoanlaitossa, jos kyseinen henkilö voi valmistaa tai kokki aterioita todella hyvin. Samoin voit myös sanoa, että joku 's kung fu kirjallisesti on hyvä, jos kyseinen henkilö pystyy todella kirjoittaa hyvin. Muuten tunnettu gung fu tai Gongfu, Kung fu liittyy teroitus yksi' s taistelutaitoja samalla, samaan aikaan, vahvistaminen mielen ja ruumiin. Excellence in kung fu saavutetaan pitkiä työ- ja kova ansaittu käytännöt

Monet ovat tulleet väittää, kumpi on parempi tyyppi kamppailulaji. No, se riippuu tilanteesta ja soveltuvuutta kuria levitetään tapauskohtaisesti. Joskus, Kung fu näyttää ylivoimainen yli muiden ja joissain tapauksissa se on aikido. Et todellakaan voi 't yleistää ja kertoa suoraan ulos.

1. Aikido on japanilainen tyyli kamppailulaji joka perustuu Aiki Jujutsu. Kung fu on kokoelma erilaisia ​​kiinalaisten taistelulajien.