Ero alumiini ja teräs PyörätAlumiini vs Teräs Pyörät

Ostaessaan polkupyörää, voisi syntyä sekaannusta siitä, mitä pyörä mennä. Jotkut saattavat sanoa, että alumiini pyörät ovat parhaita ja jotkut arvella, että teräs pyörät ovat parempia. Kuitenkin sekä teräksen ja alumiinin pyörissä on oma ominaisuuksia ja piirteitä.

Steel pyörät ovat hyviä kierroksia ja kaupalliseen käyttöön taas alumiini pyörät ovat hyviä kilpa.

Ensinnäkin Katsokaamme tehoa alumiinin ja teräksen polkupyörää. Steel pyörät ovat paljon vahvempia kuin alumiini polkupyörää. Verrattaessa painon välillä kaksi pyörää, alumiini pyörät tulevat kevyempi kuin toisilla. Koska alumiini pyörät ovat kevyempiä, se tarjoaa paljon tahtiin kuin teräs pyörät.

Kun alumiini polkupyörää antaa jäykkä ratsastaa teillä, teräksen pyörät antavat tasaisen kulun. Steel polkupyörää tiedetään absorboida enemmän iskuja kuin alumiini polkupyörää.

Se on myös tunnettu tosiasia, että lähes kaikki työkalut toimivat teräsmateriaalille taas erikoistyökaluja tarvitaan alumiini materiaaleja.

Myös ero putkissa hyödyntää näitä kahta polkupyörää. Alumiinista polkupyöriä, suurempia ja vahva putkia käytetään. Toisin kuin putket teräksen pyörät, putket alumiini pyörissä on enemmän joustavuutta.Verrattaessa elinikää, teräksen pyörissä on enemmän elämää kuin alumiini polkupyörää. Vaikka elinikä on korkeampi teräksen polkupyörää, se tarvitsee enemmän huoltoa verrattuna alumiini polkupyörää. Steel pyörät ovat alttiimpia ruoste ja niin tarvitsevat ylimääräistä huoltoa.

Toinen ero teräksen ja alumiinin pyöriä on, että teräs pyörät taipua, kun he epäonnistuvat ja alumiini polkupyörää hajota, kun he epäonnistuvat.

Kustannusten, alumiinin pyörät ovat kalliimmiksi kuin teräs pyörät.

Yhteenveto

1. Teräs pyörät ovat hyviä kierroksia ja kaupalliseen käyttöön taas alumiini pyörät ovat hyviä kilpa.
2. Steel pyörät ovat paljon vahvempia kuin alumiini polkupyörää.
3. Verrattaessa paino kaksi pyörää, alumiini pyörät tulevat kevyempi kuin toisilla.
4. Verrattaessa elinikää, teräksen pyörissä on enemmän elämää kuin alumiini polkupyörää.
5. Alumiini pyörät ovat kalliimmiksi kuin teräs pyörät.
6. Kun alumiini polkupyörää antaa jäykkä ratsastaa teillä, teräksen pyörät antavat tasaisen kulun.
7. Steel pyörät ovat alttiimpia ruoste ja niin tarvitsevat ylimääräistä huoltoa.