Ero .45 ACP ja GAP Pistols .45 ACP vs GAP Pistols

Kun puhutaan aseet, isompi on yleensä tehokkaampi, mutta ei välttämättä parempi. .45 ACP (Automatic Colt Pistol) pistooli on yleinen ase, joka on nauttinut laajaa hyväksyntää ja käyttöä. Siitä huolimatta on vielä monia, jotka haaveilevat 0,45 suorituskykyä pienemmässä koossa. Tämä on tärkein ajatus 0,45 GAP (Glock pistooli) pistooli. Ainoa havaittavissa ero näiden kahden välillä on kokoinen kuin 0,45 GAP pistooli on paljon pienempi kuin 0,45 AKT. 0,45 GAP verrataan usein 9mm pistooli.

Pienempi ase on erittäin hyödyllistä, jos et halua mainostaa, että olet kuljettavat tuliasetta. Hyviä esimerkkejä tästä ovat undercover poliisit tai salaisen palvelun agentteja, jotka tarvitsevat vielä sulautumaan hoitaessaan palvelu tuliaseen tapauksessa ongelmia. Itse asiassa kehittäminen .45GAP vauhditti pyynnöstä joidenkin valtion virastojen tiiviimmässä muodossa.

Ammukset käytetään 0,45 GAP pistoolit on lyhyempi kuin .45 ACP pistoolit, mutta säilyttää sama halkaisija ja luodin paino. Lyhyempi kokonaispituus on mahdollista on pienempi otteen. Monet ovat hämmentynyt yhteensopivuutta näiden kahden tyyppisiä ammuksia, koska ne ovat samaa luokkaa. On syytä huomata, että nämä kaksi eivät ole keskenään vaihdettavissa. .45 ACP kierros ei mahdu 0,45 GAP pistooli, ja väkisin sisällyttäen yhden ja ampumisen voi vahingoittaa aseen. Vaikka 0,45 GAP kierros voi mahtua .45 ACP pistooli, se on melko vaarallista tehdä niin kuin luoti ei ole suunniteltu sitä, ja lyhyempi tapauksessa pituus luo suurempi aukko kuin rifling tynnyri.Saavuttaakseen samalla nopeudella ja pysähtymättä valtaa .45 ACP, 0,45 GAP kierrosta toimia paljon korkeampi paine samanlainen .45 ACP + P (ylipaine ammukset). Lisääntynyt paine tynnyrin tarjoaa enemmän kiihtyvyys ja enemmän energiaa luoti. Haittana on kustannus kuin 0,45 GAP kierrosta ovat kalliimpia kuin 0,45 ACP kierrosta.

Yhteenveto:

1. AKT pistoolit ovat suurempia kuin GAP pistoolit.
2. GAP pistoolit ovat mieluummin jotkut valtion virastot.
3. GAP pistoolit ovat pienemmät ammukset kuin AKT pistoolit.
4. GAP pistoolit toimia suuremmalla paineella kuin AKT pistoolit.