Ero Super G ja syöksylaskuSuper G vs. syöksylasku

Tiedätkö jotain kuria hiihto? Entä hiihto Alpeilla? No, on olemassa kaksi suosittua aloja nykyisin kiertävät Alppihiihto. Nämä ovat Super G ja Downhill. Valitettavasti monet tarkkailijat sekoittaa niitä yhtenä ja samana, koska ne yksinkertaisesti näyttää täsmälleen samanlainen yhdellä silmäyksellä. Nämä kaksi nopeutta keskeinen hiihto tieteenaloilla on paljon eroja.

Ensinnäkin, Laskettelu on pidempi kurssi. Maastot mukana ovat myös monentyyppisiä, voi se olla tasainen tai jyrkkiä. Lippuun sijoittelun (tunnetaan myös sauvat tai portit), ne sijoitetaan hieman lähempänä toisiaan, vaikka mitkään kaksi lippua voidaan helposti nähdä yhdessä, ja siellä 's mitään vähimmäismäärää lippuja järjestettävä, jotta hiihtäjä voi vielä paikalla ensi lippua.

Sen sijaan mikään 'sa vähimmäisvaltuudet liput laitetaan Super G hiihto (tunnetaan myös nimellä Super suurpujottelussa). Numerot ovat yleensä 30 naisten luokan, vaikka on 35 miehille. Nämä liput ovat myös etäällä toisistaan ​​samalla tavalla kuin suurpujottelussa kilpa. It 's hieman kovempia, koska se edellyttää jatkuvaa käännekohta. On vähemmän tai ei ollenkaan suoraa alueita kulkea koko kurssin verrattuna alamäkeen, jossa kurssi yleensä yksi tai kaksi suoraa osiota. Nämä kohdat ovat paikkoja, joissa hiihtäjiä itse tehdä joitakin luisto. Kaiken Super G on tavallaan sijoitettu väliin suurpujottelussa ja syöksylasku tasoa. Se on lainattu joitakin ominaisuuksia molemmista.

Mitä historia, Super G otettiin käyttöön vasta vuonna MM-sarjassa, vuonna 1982, vaikka se oli vain vuonna 1988, jolloin se otettiin yhdeksi virallisista olympialajien. Downhill 'historia, päinvastoin, voidaan jäljittää jo 1921.

Kun puhutaan hiihto nopeus, laskettelu pidetään nopein nopea hiihto kuria joukossa kaikki muut. Riippuen tietenkin hiihtäjä voi saavuttaa 81 mph, ja jotkut maastoissa jopa tehdä mahdolliseksi sen, että hiihtäjä mennä niin nopeasti kuin 93 mph max. Että 'takia osallistumisesta tässä lajissa todella vie paljon koulutusta, jotta hiihtäjä voi tehokkaasti hallita nopeus, tehdä joitakin hyppyjä, ja jouduttaa niiden yleistä teknistä asiantuntemusta.1. Laskettelu on vanhempi nopea hiihto kuria verrattuna Super G.

2. alamäkeen pidetään nopeampi oppilas verrattuna Super G.

3. Downhill 'lippu sijoitus on paljon lähempänä toisiaan kuin Super G.

4. Super G on vähintään joukko lippuja sijoitetaan tietysti taas Downhill doesnt 't ole mitään minimi.